Traduceri medicale

adresa birou traduceri bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

contact birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri Bucuresti - Livrare Gratuita Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

TRADUCERI MEDICALE

traduceri medicale autorizate

TRADUCERI AUTORIZATE

Activaţi în domeniul medical sau sunteţi un pacient în posesia unor ACTE MEDICALE? Serviciile pe care le furnizaţi sunt servicii medicale? Distribuiţi sau promovaţi produse sau dispozitive medicale? În toate aceste cazuri este posibil să aveţi nevoie de traduceri medicale autorizate. După cum bine ştiţi, în domeniul medical cunoaşterea terminologiei şi a limbajului specific sunt extrem de importante. Actele medicale care conţin diagnostice complexe: analize, ecografii, rapoarte medicale sau alte date de specialitate necesită mare atenţie în privinţa termenilor utilizaţi.

Dacă urmează să prezentaţi aceste traduceri medicale unui specialist din străinătate este foarte important ca acestea să fie efectuate de TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI CU EXPERIENŢĂ ÎN DOMENIU, de persoane bine pregătite, meticuloase şi familiarizate cu termenii de specialitate. Documentul dvs. poate fi un act mic, o adeverinţă medicală, un formular sau un certificat medical, însă tocmai pentru că este un act mic, de multe ori nu i se acordă suficient de multă atenţie, în numai câteva rânduri putând apărea greşeli majore.

Traducătorii Omnia Lingua sunt persoane bine pregătite, cu experienţă în traduceri medicale şi cu referinţe foarte bune. Aceştia au efectuat traduceri autorizate ale unor studii medicale în domenii inovatoare, manuale pentru aparate medicale, analize medicale, precum şi programe analitice pentru absolvenţii de medicină. Punem accent pe calitate şi nu pe alte aspecte care nu conduc la rezultatul scontat. Baza noastră de clienţi include atât persoane fizice cât şi societăţi comerciale, universităţi sau centre medicale. Aria de acoperire a serviicilor de traduceri medicale autorizate nu se limitează la oraşul Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile noastre din orice colţ al ţării. Ataşaţi documentul şi noi vi-l trimitem autorizat acolo unde aveţi nevoie.

Omnia Lingua efectuează traduceri autorizate în următoarele SPECIALITĂŢI MEDICALE: cardiologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, hematologie, medicină de familie, ORL, neurologie, dermatologie, gastroenterologie, pneumologie, urologie, nefrologie, oftalmologie, fizioterapie, kinetoterapie, medicină dentară, medicină veterinară şi farmacie.

De asemenea, biroul nostru furnizează traduceri medicale pentru următoarele TIPURI DE DOCUMENTE: studii de cercetare, fişe medicale, formulare (Formularul 112), adeverinţe medicale, certificate medicale, analize, ghiduri şi broşuri medicale, manuale de utilizare şi manuale de mentenanţă pentru dispozitivele medicale, articole pentru revistele medicale, cărţi de specialitate şi alte tipuri de documentaţie medicală.

traduceri medicale autorizate

LIVRARE ŞI CONFORMITATE

Avem în vedere faptul că dvs. aveţi nevoie de documentele traduse la o anumită dată. Biroul nostru de traduceri vă poate preda documentele la termenul stabilit, având grijă să stabilim împreună cu clientul nostru o dată care să nu pericliteze calitatea traducerii.

Limbajul medical este un limbaj specializat care utilizează o terminologie de specialitate, în concluzie, aceste acte trebuie formulate într-o manieră care să asigure înţelegerea de către destinatarii săi, iar rolul unei traduceri trebuie să fie întotdeauna acela de a reda întocmai înţelesul exact al textului original. Toate aceste traduceri medicale autorizate vor purta ştampila şi semnătura traducătorului autorizat de Ministerul Justiţiei, precum şi încheierea cu următorul text (dacă este necesar): ”Subsemnatul..., traducător autorizat de Ministerul Justiţiei, cu numărul autorizaţiei..., certific exactitatea prezentei traduceri în limba... cu textul înscrisului în limba... prezentat în original/extras/fotocopie.”

Transmitem în format electronic sau prin CURIERAT RAPID 24H, împreună cu factura fiscală, toate tipurile de traduceri medicale. Livrarea este GRATUITĂ pentru oraşul Bucureşti.