TRADUCERI AUTORIZATE OLANDEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE OLANDEZĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate olandeză română sau traduceri autorizate română olandeză cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat olandeză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Ţările de Jos (Olanda)? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Ţările de Jos sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Ţările de Jos? Vă oferim traduceri autorizate olandeză în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Amsterdam? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați olandeză cu experienţă în utilizarea limbii olandeze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 21 de milioane de vorbitori de olandeză răspândiţi în ţări precum Ţările de Jos, Belgia, Germania, Franţa, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi SUA, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat olandeză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba olandeză, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate olandeză. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat olandeză dedicat și specializat.

Traducătorii de olandeză dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate olandeză. Traducătorii de olandeză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba olandeză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba olandeză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri olandeză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate olandeză acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate olandeză (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri olandeză tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate olandeză financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate olandeză juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE OLANDEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba olandeză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri olandeză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Ţările de Jos şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat olandeză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat olandeză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri olandeză, echipa Omnia Lingua poate traduce fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din olandeză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere olandeză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: olandeză engleză germană, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în olandeză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în olandeză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat olandeză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate olandeză română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română olandeză
 • Traduceri olandeză engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză olandeză şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză olandeză, traduceri italiană olandeză (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie olandeză română şi română olandeză

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate olandeză oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba olandeză şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat olandeză:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată olandeză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba olandeză.

 • Ce conţine o traducere autorizată olandeză?
 • O traducere autorizată olandeză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba olandeză.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată olandeză?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba olandeză?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba olandeză o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat olandeză) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba olandeză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate olandeză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA OLANDEZĂ

Limba olandeză este o limbă pluricentrică cu evoluţii speciale în diferite teritorii. Varianta nordică olandeză (neerlandeza din Ţările de Jos) este forma dominantă. O altă limbă înrudită cu olandeza este afrikaans, una din cele 11 limbi oficiale ale Republicii Africa de Sud.

Nu este uşor să determini câte litere există în alfabetul neerlandez. În multe manuale de pronunţie nu există o listă a literelor, cea mai răspândită variantă fiind cea de 26 de litere. Numărul dialectelor se împarte în trei grupe principale: francofonă, limburgheză şi saxonă.

Limba olandeză este limbă oficială în Olanda, Belgia, Surinam, Aruba, Curaçao, Sint Maarten şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.