TRADUCERI OLANDEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI OLANDEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri olandeză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat olandeză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Ţările de Jos (Olanda)? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Ţările de Jos sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Ţările de Jos? Vă oferim traduceri autorizate din română în olandeză şi din olandeză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Amsterdam? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii olandeze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 21 de milioane de vorbitori de olandeză răspândiţi în ţări precum Ţările de Jos, Belgia, Germania, Franţa, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi SUA, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat olandeză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba olandeză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat olandeză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de olandeză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri olandeză. Traducătorii de olandeză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba olandeză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba olandeză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri olandeză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI OLANDEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba olandeză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri olandeză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Ţările de Jos şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat olandeză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat olandeză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri olandeză, echipa Omnia Lingua poate traduce fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din olandeză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere olandeză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: olandeză engleză germană, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în olandeză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în olandeză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat olandeză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri olandeză română
 • Servicii autorizate de traduceri română olandeză
 • Servicii autorizate de traduceri olandeză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză olandeză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie olandeză română şi română olandeză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba olandeză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri olandeză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA OLANDEZĂ

Limba olandeză este o limbă pluricentrică cu evoluţii speciale în diferite teritorii. Varianta nordică olandeză (neerlandeza din Ţările de Jos) este forma dominantă. O altă limbă înrudită cu olandeza este afrikaans, una din cele 11 limbi oficiale ale Republicii Africa de Sud.

Nu este uşor să determini câte litere există în alfabetul neerlandez. În multe manuale de pronunţie nu există o listă a literelor, cea mai răspândită variantă fiind cea de 26 de litere. Numărul dialectelor se împarte în trei grupe principale: francofonă, limburgheză şi saxonă.

Limba olandeză este limbă oficială în Olanda, Belgia, Surinam, Aruba, Curaçao, Sint Maarten şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.