TRADUCERI CHINEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI CHINEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri chineză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat chineză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din China? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din China sau îşi externalizează serviciile către o firmă din China? Vă oferim traduceri autorizate din română în chineză şi din chineză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Beijing sau Shanghai? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii chineze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 1,3 miliarde de vorbitori de chineză răspândiţi în toată lumea, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat chineză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba chineză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat chineză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de chineză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri chineză. Traducătorii de chineză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba chineză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba chineză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri chineză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI CHINEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba chineză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri chineză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din China şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat chineză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat chineză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri chineză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din chineză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere chineză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: chineză engleză japoneză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în chineză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în chineză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat chineză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri chineză română
 • Servicii autorizate de traduceri română chineză
 • Servicii autorizate de traduceri chineză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză chineză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie chineză română şi română chineză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba chineză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri chineză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA CHINEZĂ

După numărul de vorbitori, limba chineză este limba cea mai vorbită din lume. Este limbă oficială în China, Hong Kong, Macao, Taiwan şi Singapore şi este una din limbile oficiale ale ONU.

Limba chineză cunoaşte mai multe dialecte printre care: mandarina (cu cel mai mare număr de vorbitori), şanhaieza, cantoneza, taivaneza, precum şi alte cateva dialecte mai puţin cunoscute. Caracterele chinezeşti sunt formate din linii, iar scrisul se efectuează atât de la stânga la dreapta cât şi de la dreapta la stânga în unele cazuri. Numărul caracterelor chinezeşti este foarte mare, aproximativ 47 000 de caractere, însă doar 4 000 de caractere sunt utilizate în limbajul chinezesc.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.