TRADUCERI DANEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI DANEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri daneză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat daneză care care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Danemarca? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Danemarca sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Danemarca? Vă oferim traduceri autorizate din română în daneză şi din daneză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Copenhaga? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii daneze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 5,6 milioane de vorbitori de daneză răspândiţi în ţări precum Danemarca, Groenlanda, Insulele Faroe, Norvegia sau Suedia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat daneză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba daneză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat daneză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de daneză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri daneză. Traducătorii de daneză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba daneză, sau deţineţi documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba daneză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri daneză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI DANEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba daneză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri daneză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Danemarca şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat daneză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat daneză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri daneză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din daneză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere daneză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: daneză engleză suedeză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în daneză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în daneză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat daneză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri daneză română
 • Servicii autorizate de traduceri română daneză
 • Servicii autorizate de traduceri daneză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză daneză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie daneză română şi română daneză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba daneză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri daneză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA DANEZĂ

Limba daneză (dansk în limba daneză) aparţine grupului de limbi nord-germanice (numite şi „limbi scandinave”), un subgrup al limbilor germanice, ramură a limbilor indo-europene. Dialectele daneze sunt împărţite în trei grupe generale de dialecte: østdansk sau københavnsk (daneza estică sau daneza de Copenhaga), ødansk (daneza insulară); şi jysk (daneza din Jutland).

Nu se poate şti cu exactitate în ce moment vechea norvegiană a vikingilor s-a transformat în daneză, însă putem spune cu certitudine că Danemarca este cea mai veche monarhie din lume, cu un şir neîntrerupt de 54 de regi şi regine, care au contribuit în timpul domniei la formarea limbii daneze. Alfabetul danez utilizat în zilele noastre este compus din 29 de litere. Limba daneză este limbă oficială în Danemarca, Insulele Feroe şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.