TRADUCERI AUTORIZATE MAGHIARĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE MAGHIARĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate maghiară română sau traduceri autorizate română maghiară cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat maghiară care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Ungaria? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Ungaria sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Ungaria? Vă oferim traduceri autorizate maghiară în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Budapesta? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați maghiară cu experienţă în utilizarea limbii maghiare. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 13 de milioane de vorbitori de maghiară răspândiţi în ţări precum România, Slovacia, Ucraina, Serbia, Croaţia, Slovenia, Austria, Israel, Canada sau Statele Unite ale Americii, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat maghiară experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba maghiară, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate maghiară. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat maghiară dedicat și specializat.

Traducătorii de maghiară dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate maghiară. Traducătorii de maghiară dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba maghiară, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba maghiară, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri maghiară şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate maghiară acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate maghiară (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri maghiară tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate maghiară financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate maghiară juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE MAGHIARĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba maghiară, vă stăm la dispoziţie cu traduceri maghiară autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Ungaria şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat maghiară pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat maghiară în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri maghiară, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din maghiară în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere maghiară română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: maghiară engleză franceză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în maghiară, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în maghiară, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat maghiară şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate maghiară română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română maghiară
 • Traduceri maghiară engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză maghiară şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză maghiară, traduceri italiană maghiară (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie maghiară română şi română maghiară

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate maghiară oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba maghiară şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat maghiară:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată maghiară are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba maghiară.

 • Ce conţine o traducere autorizată maghiară?
 • O traducere autorizată maghiară are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba maghiară.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată maghiară?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba maghiară?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba maghiară o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat maghiară) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba maghiară potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate maghiară română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA MAGHIARĂ

Limba maghiară este o limbă fino-ugrică, făcând parte din ramura ugrică a acestei familii. Alfabetul este compus din 44 de litere (alfabet latin + á é í ó ö ő ú ü ű).

Aproximativ 9,8 milioane de vorbitori trăiesc în Ungaria, unde maghiara este limbă oficială. Limba maghiară mai este limbă oficială în Serbia (Voivodina) şi în Uniunea Europeană.

Istoria limbii maghiare începe acum aproximativ 3000 de ani, la est de munţii Urali, în regiunea fluviului Obi. Încă din această perioadă, maghiara ajunge să fie influenţată de limbile turcice şi iraniene datorită migraţiei ungurilor spre sud-vest. După stabilirea lor în bazinul Carpaţilor, adoptarea creştinismului şi formarea regatului Ungariei, limba maghiară este influenţată de limbile slave şi de limba latină, limbă în care începe cultura scrisă în Ungaria şi care era, de altfel, limba oficială în perioada Evului Mediu.

Lexicul limbii maghiare este format în proporţie de 8% din cuvinte moştenite, 7% cuvinte împrumutate, 80% cuvinte de origine maghiară şi 5% cuvinte de origine necunoscută. Cele mai multe împrumuturi sunt de origine slavonă (27%), urmate de cele de origine latină (25%), germană (17%) şi turcică (16%), dar şi din alte limbi precum italiana, franceza, româna sau engleza. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.