TRADUCERI ACTE AUTO BUCUREŞTI: SECTOR 1, 2, 3, 4, 5, 6 ŞI ILFOV.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI ACTE AUTO PENTRU COMPANII DIN INDUSTRIA AUTO

Este important să oferiţi clienţilor cât mai multe informaţii despre produsele dvs., mai ales atunci când vine vorba de o investiţie precum achiziţionarea unui vehicul. O bună comunicare nu se opreşte în faza de marketing. La urma urmei, cea mai mare resursă a unui cumpărător este manualul noului său autoturism. De aceea, biroul de traduceri OL vă stă la dispoziţie cu traduceri de manuale tehnice, fişe tehnice sau facturi comerciale pentru autoturismele din flota dvs., precum şi orice traduceri acte auto de care compania dvs. are nevoie.

Portofoliul nostru de clienţi include companii dedicate producţiei şi întreţinerii vehiculelor mari şi mici precum şi închirierii/cumpărării de flote auto, pentru care am realizat traduceri specializate de calitate.

Serviciile noastre de traduceri includ revizuirea actelor, punând accent pe termenii de specialitate. Oferim servicii de traduceri autorizate pentru sectorul auto şi industriile conexe. Echipa noastră de traducători tehnici specializaţi vă stă la dispoziţie cu servicii de traduceri acte auto din/în orice limbă.

Servicii profesionale structurate pe domenii specializate

Traduceri autorizate şi traduceri urgente în/din (selectaţi limba la alegere)

Traduceri autorizate şi legalizate pentru toate tipurile de acte – printre care şi traduceri acte auto

Dacă lanţurile de aprovizionare sunt distribuite în mai multe ţări, cum menţineţi o viziune unificată în legătură cu prezentarea vehiculelor?

Industria auto s-a dezvoltat şi se dezvoltă continuu la nivel global. A spune despre un vehicul că a fost fabricat într-o anumită ţară este prea puţin. Înţelegem că firma dumneavoastră are nevoie de servicii lingvistice profesionale, nu numai pentru consumatorul final, ci şi pentru întregul proces de fabricaţie. Vă punem la dispoziţie o echipă de traducători şi interpreţi care să se ocupe de tot procesul, de la traducerea specificaţiile vehiculelor până la autorizarea şi livrarea cu promptitudine a exemplarelor printate şi ştampilate. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de traduceri acte auto!


VREAU TRADUCERI ACTE AUTO AUTORIZATE SAU LEGALIZATE?

Cu siguranţă cele mai solicitate traduceri în domeniul auto sunt traducerile autorizate (traduceri acte auto care sunt semnate şi ştampilate pe fiecare pagină a documentului de un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei).

Ce facem atunci când achiziţionăm un autoturism din străinătate?

 1. În primul rând ne interesăm ce acte avem nevoie să fie traduse (consultaţi şi lista de mai jos), apoi contactăm un traducător autorizat sau un birou de traduceri care are acces la Lista completă de traducători autorizaţi de MJ.
 2. Următorul pas este acela de a trimite documentele de tradus, fie scanate, fie pozate pe adresa de e-mail office@traduceri-autorizate.com. Din momentul preluării comenzii vă asigurăm de promptitudinea şi seriozitatea noastră. Nu lucrăm decât cu traducători selectaţi dintre cei mai buni, oameni care realizează cu profesionalism traduceri specializate şi traduceri acte auto. Documentele sunt, într-o primă etapă, traduse de un traducător autorizat şi ulterior revizuite de un al doilea traducător pentru a evita orice inadvertenţe cu privire la denumiri, serii sau alte date importante. Rezultatul va consta într-o traducere corespunzătoare cu originalul, pe care o veţi putea depune fără probleme la sediile autorităţilor competente.
 3. Primiţi traducerea pe e-mail în cel mai scurt timp posibil, în 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii sau chiar mai devreme, în funcţie de solicitarea dvs.

Am un autovehicul şi vreau să-l înmatriculez. Ce acte traducem:

✔ Talon, Brief, Factură/chitanţă, Contract de vânzare cumpărare, Contract de închiriere/comodat, Asigurare RCA, Asigurare CASCO, Procură/ împuternicire auto, Permis de conducere, Acte referitoare la puncte de penalizare sau amenzi, Fişă tehnică autoturism, Manual auto, precum şi orice alte traduceri acte auto din domeniul industriei auto.


VREAU TRADUCERI ACTE AUTO CU LIVRARE GRATUITĂ

Vă punem la dispoziţie serviciul de curierat GRATUIT pentru o comandă minimă de 10 pagini traduse de traducătorii autorizați OL. Documentele sunt traduse şi verificate de un traducător cu experienţă în domeniul auto, traducător care are un model pentru fiecare act auto şi nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa acceptării traducerii de către autorităţile statului. Trimiteţi pe e-mail actele auto şi primiţi la adresa dvs. traducerile autorizate cu specificaţiile modelul dvs. de maşină pe care doriţi să-l înmatriculaţi.

Spania, Italia, Franţa, Turcia, Bulgaria, Olanda, Belgia, Austria şi Germania sunt doar câteva dintre principalele ţări exportatoare de autoturisme de mâna întâia şi a doua. Iar România, conform statisticilor, este piaţa de desfacere cea mai puternică din Europa de Est pentru maşinile second hand. Nu este de mirare că şi fluxul de traduceri acte auto este unul constant, existând cereri pentru mai multe limbi străine.

Cele mai utilizate limbi de traducere sunt germana, engleza şi bulgara: traduceri acte auto din engleză în română şi traduceri acte auto din germană în română, dar şi traduceri acte auto din italiană în română, traduceri acte auto din bulgară în română sau traduceri acte auto din olandeză în română.

Care este cel mai solicitat set de traduceri acte auto?

Cel mai solicitat set de documente traduse este acela care include: factura autoturismului, contractul de vânzare-cumparăre, cartea maşinii (brief mare) şi talon (brief mic). LISTA setului de acte de tradus în funcţie de ţara de provenienţă a automobilului:

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Germania sau Austria, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare, factură, brief mare şi brief mic. Brief-ul mare conţine următoarele detalii: serie de şasiu, marcă, model, etc., precum şi instituţia care a emis actul, semnătura inspectorului şi data de radiere din registrele autorităţilor din Germania. Brief-ul mic conţine informaţii tehnice: serie de şasiu, serie de motor, marcă, model, capacitate cilindrică, anul de fabricaţie şi data primei înmatriculări, numărul de omologare, etc. Factura/Contractul de vânzare-cumpărare conţine următoarele informaţii: Numele complet al vânzătorului (sau numele societăţii), adresa vânzătorului, adresa cumpărătorului, CNP sau CUI (dacă vorbim de o societate), marca şi modelul autovehiculului şi seria de şasiu.
 • Pentru autoturismele achiziţionate din Bulgaria, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare, factură, certificat de înmatriculare şi talon.
 • Pentru autoturismele achiziţionate din Spania, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare (contrato de compraventa), factură (factura), certificat de înmatriculare (permiso de circulación), cartea maşinii (tarjeta).
 • Pentru autoturismele achiziţionate din Belgia sau Olanda (Ţările de Jos), este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare, factură, certificat de înmatriculare şi talon.
 • Pentru autoturismele achiziţionate din Anglia, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare, factură, carte auto.
 • Pentru autoturismele achiziţionate din Italia sau Franţa, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare, factură, certificat de înmatriculare/cartea maşinii.

Unde prezentăm actele auto traduse? RAR, ANAF şi DITL.

 1. Traducerile actelor auto le prezentăm la RAR (Registrul Auto Român) pentru emiterea Certificatului de Autenticitate, a Cărţii Auto şi efectuarea ITP-ului. În principal la RAR veţi prezenta traduceri acte auto brief mare şi brief mic. La RAR se merge numai cu programare în prealabil.
 2. Traducerile actelor auto (respectiv a Contractului de vânzare-cumpărare sau a facturii) se prezintă la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL) a Sectorului de care aparţineţi:
 3. - Pentru traduceri acte auto sector 1, Bucureşti, accesaţi https://www.impozitelocale1.ro/

  - Pentru traduceri acte auto sector 2, Bucureşti, accesaţi https://www.impozitelocale2.ro/

  - Pentru traduceri acte auto sector 3, Bucureşti, accesaţi http://www.ditl3.ro/

  - Pentru traduceri acte auto sector 4, Bucureşti, accesaţi https://www.dgitl4.ro/autoturisme/

  - Pentru traduceri acte auto sector 5, Bucureşti, accesaţi http://ditl5.ro/

  - Pentru traduceri acte auto sector 6, Bucureşti, accesaţi https://taxelocale6.ro/

  - Pentru traduceri acte auto Ilfov, accesaţi https://ditlppl.ro/despre-ditl/

 4. Ultima prezentare a traducerilor va fi la ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală din sectorul de care aparţineţi, domiciliul trecut în cartea de identitate), de unde veţi primi certificatul privind TVA (care să ateste că nu sunteţi plătitor de TVA). Procedura de eliberare durează aproximativ 5 zile.

Iată şi sediile ANAF arondate pe sectoare pentru referinţă:

 • ANAF Sector 1: Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 9-13, sector 1, Bucureşti
 • ANAF Sector 2: Pentru persoane fizice: Str. Avrig, nr. 63, sector 2, iar pentru persoane juridice şi persoane fizice: Str. C.A. Rosetti, nr. 39, sector 2, Bucureşti
 • ANAF Sector 3: Pentru persoane fizice: Piaţa Alba-Iulia nr. 6, Bl. I 5, tronson 1+2, sector 3, iar pentru persoane juridice: Calea Moşilor, nr. 156, sector 3, Bucureşti
 • ANAF Sector 4: Pentru persoane fizice: B-dul Constantin Brâncoveanu, nr. 2, sector 4, iar pentru persoane juridice: Str. Cuţitul de Argint, nr.7, sector 4, Bucureşti
 • ANAF Sector 5: Calea 13 Septembrie, nr. 226, bl. V54, sector 5, Bucureşti
 • ANAF Sector 6: Str. Popa Tatu, nr.7, sector 1, Bucureşti
 • ANAF Ilfov: Str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 10, sector 3 + alte 2 sedii din Bragadiru şi Buftea (servicii fiscale orăşeneşti)

ATENŢIE! Pe lângă setul complet de traduceri acte auto, care trebuie prezentat autorităţilor competente, în cazul de faţă, RAR, DITL şi ANAF, mai trebuie să aveţi la dosar şi: documentele în ORIGINAL (în limba străină în care au fost emise), 3 copii xerox după traducerea contractului de vânzare-cumpărare/facturii, CI în original, copie xerox după brief-ul mare, copie xerox după cartea auto de la RAR, precum şi alte formulare care se completează la ghişeele online sau la faţa locului.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.