TRADUCERI AUTORIZATE ENGLEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI ENGLEZĂ. SERVICII GARANTATE.

OL - Birou Traduceri Bucureşti - efectuează traduceri autorizate engleză în combinaţie cu toate celelalte limbi străine: franceză, germană, spaniolă, italiană, albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, finlandeză, greacă, japoneză, maghiară, olandeză, polonă, portugheză, rusă, sârbă, slovacă, suedeză, turcă, etc. Pentru a beneficia de traduceri autorizate engleză nu trebuie decât să ne ataşaţi documentul pe e-mail şi vă vom trimite o ofertă de preţ cu termen de livrare în cel mai scurt timp posibil (maxim 1 oră). Dacă documentul dvs. este în format PDF şi doriţi să aflaţi numărul total de pagini sau caractere cu spaţii, îl puteţi transforma gratuit accesând următorul link: https://online2pdf.com/. Însă, pentru o transformare conformă şi o estimare de preţ exactă, cel mai bine este să ne ataşaţi pe e-mail fişierul. Estimarea este gratuită şi nu implică nicio obligaţie contractuală.

Aţi semnat un contract în limba engleză şi doriţi ca acesta să fie tradus şi în limba română (redactare bilingvă)? Intenţionaţi să semnaţi în viitorul apropriat un contract în limba engleză şi aveţi nevoie de serviciile unui traducător autorizat engleză? OL vă stă la dispoziţie cu:

Traducător autorizat engleză cu experienţă.

Fiecare proiect în parte prezintă particularităţile sale şi, după cum bine ştiţi, nu orice persoană care vorbeşte o limbă straină poate efectua traduceri autorizate engleză. Pentru aceasta este nevoie de emiterea unei autorizaţii, acest lucru fiind posibil numai îndeplinind anumite condiţii stabilite de Ministerul Justiţiei. Fiecare traducător autorizat engleză se specializează într-un anumit domeniu, utilizează cu precădere o anumită pereche de limbi, prin urmare serviciile pe care vi le oferim sunt complexe şi complete.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri autorizate engleză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme orice tip de document din engleză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere engleză română conformă şi corectă.

Traducător autorizat engleză dedicat.

Traducătorii de limba engleză dedicaţi nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri autorizate engleză. Aceştia sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Traducătorii OL dau dovadă de experienţă şi profesionalism atunci cand efectuează traduceri autorizate engleză română şi traduceri autorizate română engleză, de aceea credem că biroul nostru de traduceri îndeplineşte condiţiile unui excelent colaborator al dvs. De asemenea, serviciile noastre sunt disponibile atât în România, cât şi în străinătate.

Verificare/colaţionare traduceri autorizate engleză inclusă.

Managerii noştri de proiect garantează că traducerea dvs. în/din limba engleză este 100% exactă şi livrată la timp prin parcurgerea unui proces minuţios de redactare şi colaţionare.

Orice traduceri autorizate engleză română sau română engleză necesită îndeplinirea unor aspecte extrem de importante: în primul rând traducerea trebuie să fie conformă cu originalul, să nu prezinte omisiuni sau adăugiri nejustificate, să fie efectuată de un traducător autorizat engleză şi în al doilea rând să fie verificată de un al doilea traducător autorizat engleză, pentru a elimina eventualele greşeli semantice sau ortografice. De asemenea, actele care vor fi ulterior legalizate de un birou notarial vor fi redactate şi pregătite în mod corespunzător, respectând toate normele impuse de legislaţia în vigoare.

Traducător autorizat engleză specializat.

Volumul de traduceri autorizate engleză a crescut considerabil în ultimii ani, apărând astfel necesitatea specializării în anumite domenii de traducere precum domeniul tehnic, juridic, economic sau medical. Un traducător autorizat engleză, având posibilitatea specializării într-un anumit domeniu şi utilizând o singură pereche de limbi, română engleză sau engleză română, ajunge să efectueze traduceri cu un nivel ridicat de acurateţe. Prin urmare, acesta asigură un transfer corespunzător al mesajului din limba sursă şi livrează traduceri autorizate engleză conforme cu originalul.

Traducător autorizat engleză Bucureşti şi toate oraşele.

OL - Birou Traduceri Bucureşti - a încheiat mai multe parteneriate de colaborare cu traducători autorizaţi din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor clienţilor noştri, indiferent de locaţie. Traducătorii OL utilizează în mod adecvat tehnicile de traducere şi mediere scrisă îndeplinind cu succes îndatoririle de traducători profesionişti. Înscrisurile pentru care se solicită traduceri autorizate pot fi prezentate în copie sau în original, în format fizic sau electronic.

Etapele achiziţionării de servicii de traduceri autorizate engleză:

 1. Trimiteţi un e-mail cu documentul care trebuie tradus
 2. Primiţi din partea OL oferta de preţ: cost total şi termen de predare
 3. Confirmaţi acceptarea ofertei
 4. Primiţi traducerile la sediul dvs. sau pe e-mail

Nu percepem comisioane pentru serviciile adiţionale, inclusiv: colaţionare, printare, ştampilare, aranjare în pagină (servicii DTP de bază) sau curierat rapid (în acest caz comanda minimă fiind de 2-3 pagini).

Biroul nostru vă oferă:

 • Servicii de traduceri autorizate engleză pentru toate domeniile: tehnic, medical, juridic, economic, etc.
 • Servicii de traduceri legalizate engleză: în orice termen şi de orice tip
 • Interpretariat limba engleză: traducători/interpreţi experimentaţi

TRADUCERI AUTORIZATE/LEGALIZATE ENGLEZĂ.

Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba engleză şi doriţi traduceri autorizate/legalizate efectuate de un traducător autorizat engleză:

 • Traducerea trebuie să fie autorizată de un traducător autorizat engleză sau trebuie să fie şi legalizată de un Notar Public?
 • În categoria de traduceri autorizate intră documentaţia care are aplicată, în mod obişnuit, dar nu şi obligatoriu, o ştampilă şi/sau o semnătură, fie a organului de stat, fie a unei societăţi private.

  În categoria de traduceri legalizate intră actele care au aplicată ştampila şi semnătura unei autorităţi de stat sau au ataşată o apostilă sau o încheiere de legalizare obţinută de la un Notar Public (act autentic, dată certă, legalizare de semnătură, act sub semnătură privată).

 • Ce conţine o traducere autorizată engleză?
 • O traducere autorizată engleză are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba engleză.

 • Ce conţine o traducere legalizată engleză?
 • O traducere legalizată engleză conţine pe lângă semnătură şi ştampilă traducător autorizat engleză şi o încheiere de legalizare a Notarului Public + semnătura şi ştampila acestuia.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată engleză?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 10 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba engleză?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba engleză o puteţi primi într-un interval de timp de 1 oră până la 3 ore, calculat din momentul confirmării comenzii, fară aplicarea niciunei alte taxe de urgenţă (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat engleză).

 • În cât timp pot primi traducerea autorizată a unei diplome în/din limba engleză care trebuie să fie şi legalizată?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba engleză o puteţi primi într-un interval de timp de 24 ore, calculat din momentul confirmării comenzii, fară aplicarea niciunei taxe de urgenţă (transmitere prin curierat gratuit, traducere în dublu exemplar cu cerere de legalizare inclusă şi completată).

 • În cât timp este gata o traducere legalizată?
 • Din momentul în care aţi primit dosarul de legalizare de la biroul nostru de traduceri OL, puteţi efectua legalizarea pe loc, în orice zi doriţi dvs. Prezentaţi Notarului Public Originalul documentului + dosarul trimis de noi şi, din acel moment, legalizarea durează aproximativ 5 minute.


DESPRE LIMBA ENGLEZĂ

Aproape 60% din vocabularul limbii engleze provine din limbi latine şi neo-latine, în special din limba franceză (29%). 25% din cuvinte sunt moştenite din limbile germanice, 5% provin din limba greacă şi 4% din limbile italiană, spaniolă şi portugheză. Limba engleză este limbă oficială a Uniunii Europene, chiar şi după retragerea Regatului Unit din UE. Engleza este limbă oficială în 67 de ţări şi una din cele 6 limbi oficiale ale Naţiunilor Unite. Fiind limba cea mai utilizată în redactarea documentelor internaţionale constituie şi baza internaţională de conversaţie în afaceri sau comerţ. Totodată, limba engleză este considerată o limbă bogată din punct de vedere lexical, numărând peste 1 000 000 de cuvinte.

Limba engleză este "limba globală" a epocii moderne cu cea mai largă distribuţie geografică. În anul 1476, William Caxton a adus tiparul în Anglia, iar până în anul 1640 erau 20 000 de scrieri tipărite în limba engleză. Peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limbă maternă, fiind probabil cea de-a treia limbă ca număr de vorbitori nativi după chineza mandarină şi spaniolă. 95% din articolele de ştiinţă sunt redactate în limba engleză, astfel că numărul de traduceri autorizate engleză a crescut. De asemenea, a devenit limbă secundară pentru foarte mulţi utilizatori, fiind necesară pentru angajarea în diferite domenii sau profesii.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.