TRADUCERI AUTORIZATE GERMANĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI GERMANĂ. SERVICII GARANTATE.

Compania dvs. nevoie de traduceri autorizate germană însoţite de încheierea unui traducător autorizat germană? Echipa noastră de traducători autorizaţi prestează servicii de calitate în funcţie de industria sau domeniul în care activaţi. Totodată, trimitem gratuit la sediul dvs. orice traduceri autorizate germană semnate şi ştampilate de un traducător autorizat germană.

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate germană română sau traduceri autorizate română germană pe e-mail? Biroul de traduceri OL are acces la traducătorii din toată ţara şi vă pune la dispoziţie traducători autorizaţi germană din Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Constanţa, Baia Mare, Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea şi alte oraşe din România, având posibilitatea transmiterii traducerilor pe e-mail.

Trebuie să depuneţi traduceri autorizate germană într-un interval scurt de timp? Domeniile auto, medical, tehnic sau juridic sunt printre cele mai accesate domenii de către un traducător autorizat germană. Limba germană este o limbă cu particularităţi fonetice şi cu o gramatică complexă, putând forma cuvinte compuse lungi. De accea, pentru a furniza clienţilor traduceri autorizate germană cu un nivel ridicat de acurateţe traducătorul trebuie să fie familiarizat atât cu limba sursă cât şi cu limba ţintă.

Germania este lider mondial în domeniul ingineriei, iar investiţiile directe ale Germaniei în Statele Unite ale Americii au făcut posibilă răspândirea acestei limbi la nivel mondial. De asemenea, peste 22 de premii nobel in fizică, 30 în chimie şi 25 în medicină au ajuns la oamenii de ştiinţă din cele mai importante ţări vorbitoare de limba germană. Germana este o limbă foarte importantă, aflându-se în primele 10 cele mai vorbite limbi din lume. Totodată, este una din cele trei limbi de lucru ale Comisiei Europene (împreună cu franceza şi engleza) şi una din cele şase limbi oficiale ale OSCE.


TRADUCERI AUTORIZATE GERMANĂ DE ORICE TIP

Indiferent dacă doriţi să traduceţi un contract, un articol sau un manual sau aveţi nevoie de un translator/interpret autorizat care vorbeşte fluent limba germană puteţi conta pe noi.

Traducător autorizat germană cu experienţă.

Aţi semnat un contract în limba germană şi doriţi ca acesta să fie tradus şi în limba română (redactare bilingvă)? Societatea dvs. intenţioneză să încheie în viitorul apropriat un contract în limba germană şi aveţi nevoie de serviciile unui traducător autorizat germană? OL vă stă la dispoziţie cu traduceri autorizate germană pentru următoarele tipuri de documente: acte de studii şi acte de stare civilă (diplome de licenţă, certificate de naştere, etc.), acte auto, acte notariale şi juridice (contracte, procuri, etc.), acte financiar-economice (bilanţuri, formulare, jurnale, fişe, extrase, facturi, fluturaşi de salariu, cărţi de muncă, caziere), acte medicale (adeverinţe medicale, formulare, inclusiv Formularul E 112, broşuri/manuale pentru echipamente şi dispozitive medicale), documente tehnice (manuale de utilizare, manuale de întreţinere/mentenanţă, caiete de sarcină, documentaţie licitaţii publice sau acte auto , etc.). Cu siguranţă, dacă aţi achiziţionat un autoturism din Germania sau Austria veţi avea nevoie de traduceri efectuate de un traducător autorizat germană pentru: brief mic, brief mare, contract de vânzare-cumpărare şi factură. Acesta este setul complet de traduceri acte auto. Documentele sunt, într-o primă etapă, traduse de un traducător autorizat germană şi ulterior revizuite de un al doilea traducător autorizat pentru a evita orice inadvertenţe cu privire la nume, serii sau alte date importante. Rezultatul va consta într-o traducere autorizată germană conformă cu originalul, pe care o veţi putea depune fără probleme la sediile autorităţilor competente: RAR, DITL SAU ANAF.

Traducător autorizat specializat germană engleză.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri germană, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din germană în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere germană engleză conformă şi corectă.

Vă punem la dispoziţie traducători specializaţi şi autorizaţi atât pentru limba engleză cât şi pentru limba germană. După limba engleză, germana este cea mai utilizată limbă în scrierea publicaţiilor ştiinţifice, astfel se explică şi volumul ridicat de traduceri germană română şi română germană, dar şi de traduceri germană engleză şi engleză germană.

Conform datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, în anul 2015 erau înregistrate în România aproximativ 20 000 de societăţi comerciale cu capital german, cu o pondere de 10% din numărul total de societăţi cu capital străin. După Olanda şi Austria, Germania este al treilea mare investitor în ţara noastră.

Traducător autorizat germană dedicat.

Un traducător autorizat germană acordă atenţie deosebită documentelor care conţin termeni de specialitate, pentru a evita eventualele confuzii care ar conduce la o traducere germană română necorespunzătoare. Echipa OL acordă mare atenţie şi perechilor de limbi care utilizează limba germană în combinaţie cu o altă limbă străină. În cazul unei traduceri din engleză în germană, dacă traducătorul nu este autorizat de Ministerul Justiţiei pentru ambele limbi, se poate efectua traducerea în limba maternă (limba română în cazul de faţă) şi ulterior în limba ţintă.


TRADUCERI AUTORIZATE/LEGALIZATE GERMANĂ

Serviciile noastre de traduceri autorizate/traduceri legalizate germană sunt servicii de calitate, biroul nostru de traduceri optând întotdeauna pentru cea mai bună soluţie care să respecte acest criteriu.

Pentru orice traduceri autorizate germană care necesită legalizare, biroul nostru de traduceri nu percepe comisioane dacă legalizarea se efectuează de către client. Onorariul notarului public va fi plătit separat la secretariatul Notarului Public, în baza unei facturi emise de acesta. În încheierea de legalizare a semnăturii unui traducător autorizat germană se va specifica inclusiv acest aspect, precum şi date care se referă la numărul de pagini al documentului iniţial, numărul de pagini traduse, denumirea documentului, autoritatea emitentă, numărul facturii emise pentru traducerea respectivului document, precum şi date referitoare la traducătorul autorizat, numele şi numărul autorizaţiei.

De asemenea, toate comenzile sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat de renume şi beneficiază de livrare gratuită. Astfel, ne puteţi trimite pe e-mail actele/documentele scanate, iar noi vă trimitem aceste traduceri autorizate germană semnate şi ştampilate în original la adresa dvs. din Bucureşti sau Ilfov.

Pe lângă serviciile de traduceri autorizate/traduceri legalizate germană, biroul de traduceri OL vă oferă:

 • Traducători şi revizori profesionişti pentru proiectele de specialitate
 • Servicii de interpretariat în 24 de ore de la solicitare
 • Consultanţă gratuită
 • Localizare proiecte, site-uri web în limba germană

pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.