Traduceri autorizate Bucureşti

birou traduceri Bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri - Livrare Gratuita Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

TRADUCERI AUTORIZATE BUCUREŞTI

birou traduceri autorizate

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI CU EXPERIENŢĂ

În decursul timpului am analizat cu atenţie cerinţele clienţilor noştri străduindu-ne, în acelaşi timp, să le şi îndeplinim: traducători autorizaţi PROFESIONIŞTI, servicii complete de traduceri autorizate Bucureşti şi în toate oraşele din ţară, traduceri autorizate în toate domeniile şi în majoritatea limbilor străine: franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, rusă, turcă, portugheză, sârbă, croată, cehă, slovacă, bulgară, olandeză, greacă, poloneză, albaneză, arabă, suedeză, daneză, finlandeză, chineză, japoneză, ebraică, etc., dar mai ales traduceri în/din engleză, întrucât limba engleză continuă să domine majoritar ca limbă de comunicare internaţională. Un aspect foarte important de îndeplinit este ca toate aceste traduceri autorizate să fie efectuate cu respectarea termenelor de predare şi a normelor de calitate. În contextul în care societatea noastră se bazează tot mai mult pe comunicare, este important ca informaţia în limba ţintă să fie transmisă în mod corespunzător.

După cum bine ştiţi, nu orice persoană care vorbeşte fluent o limbă străină poate efectua traduceri autorizate. Este nevoie de emiterea unei autorizaţii, acest lucru fiind posibil numai îndeplinind anumite condiţii stabilite de Ministerul Justiţiei. Echipa Omnia Lingua angajează în sistem de colaborare traducători autorizaţi pe bază de recomandări şi prin testarea cu rigurozitate a cunoştinţelor.

CURIERAT RAPID GRATUIT 24H pentru traduceri autorizate Bucureşti
TRIMITEŢI UN SCAN (POZĂ) cu documentele care necesită traducere PRIMIŢI COTAŢIA din partea noastră (în MAXIM 1H) CONFIRMAŢI şi LIVRĂM direct la adresa dvs.
birou traduceri autorizate

CE ÎNSEAMNĂ TRADUCERI AUTORIZATE?

O traducere autorizată este aceea care poartă semnătura şi ştampila unui traducător autorizat. Ştampila conferă valoare legală unei traduceri autorizate. Fără această ştampilă nu se poate efectua legalizarea documentului de către un notar public, acolo unde este necesar. Toate aceste documente certificate de către traducători autorizaţi necesită o interpretare corectă, deoarece de ele depinde recunoşterea calificării profesionale sau a studiilor, încheierea unei tranzacţii, utilizarea corectă a unui dispozitiv sau, pur şi simplu, comunicarea exactă a unui mesaj.

TIPURI DE DOCUMENTE pentru care echipa de traducători autorizaţi Omnia Lingua efectuează traduceri autorizate: acte de studii şi acte stare civilă (diplome de licenţă, certificate de naştere, etc.), acte auto, acte notariale şi juridice (contracte, procuri, etc.), acte financiar-economice (bilanţuri, formulare, jurnale, fişe, extrase, facturi, fluturaşi de salariu, cărţi de muncă, caziere), acte medicale (adeverinţe medicale, formulare, inclusiv Formularul E 112, broşuri/manuale pentru echipamente şi dispozitive medicale), documente tehnice (manuale de utilizare, manuale de întreţinere/mentenanţă, acte auto, caiete de sarcină, documentaţie licitaţii publice, etc.)

ETAPE TRADUCERI AUTORIZATE BUCUREŞTI:
1. CONVERTIRE şi EVALUARE 2. TRADUCERE efectuată de către traducători autorizaţi 3. VERIFICARE 4. PRINTARE 5. AUTORIZARE - ştampilare şi semnare traduceri

Orice traducere este importantă! Fie că vorbim de contracte, manuale, bilanţuri, acte de licitaţie sau documente oficiale, Omnia Lingua va stă la dispoziţie cu servicii de calitate.

Dacă documentele dvs. necesită traduceri legalizate, precizăm faptul că de câţiva ani biroul nostru a început o colaborare profesională cu Biroul Notarial din imediata proximitate. Onorariul notarului public pentru legalizarea traducerii este de 30Ron+Tva/document. Biroul nostru nu percepe comisioane pentru legalizare, acest serviciu putând fi achitat direct la secretariarul Notarului Public. Înscrisul pentru care s-a solicitat efectuarea unei traduceri autorizate se prezintă notarului public în original sau în copie legalizată ori certificată. În prealabil, ne puteţi trimite documentul scanat pe e-mail pentru a putea începe traducerea şi a câştiga astfel timp.

OMNIA LINGUA oferă clienţilor săi şi servicii de INTERPRETARIAT (TRANSLAŢIE). Pentru acest serviciu vă invităm să ne solicitaţi o ofertă personalizată. În funcţie de gradul de dificultate şi de timpul alocat translaţiei se va stabili şi tariful/oră sau pe zi.

De asemenea, puteţi solicita o ofertă personalizată şi pentru traduceri autorizate Bucureşti.