TRADUCERI AUTORIZATE CEHĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE CEHĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate cehă română sau traduceri autorizate română cehă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat cehă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Cehia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Cehia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Cehia? Vă oferim traduceri autorizate cehă în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Praga? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați cehă cu experienţă în utilizarea limbii cehe. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 10 de milioane de vorbitori de cehă răspândiţi în ţări precum Bulgaria, Croaţia, Polonia, România, Serbia, Marea Britanie, Ucraina, Argentina, Australia, Brazilia, Canada şi SUA, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat cehă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba cehă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate cehă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat cehă dedicat și specializat.

Traducătorii de cehă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate cehă. Traducătorii de cehă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba cehă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba cehă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri cehă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate cehă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate cehă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri cehă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate cehă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate cehă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE CEHĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba cehă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri cehă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Cehia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziție traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat cehă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat cehă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri cehă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din cehă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere cehă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: cehă engleză polonă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în cehă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în cehă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat cehă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate cehă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizate română cehă
 • Traduceri cehă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză cehă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză cehă, traduceri italiană cehă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie cehă română şi română cehă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate cehă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba cehă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat cehă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată cehă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba cehă.

 • Ce conţine o traducere autorizată cehă?
 • O traducere autorizată cehă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba cehă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată cehă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba cehă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba cehă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat cehă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba cehă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate cehă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA CEHĂ

Alături de slovacă şi polonă, limba cehă face parte din grupul limbilor slave. Este scrisă cu ajutorul alfabetului latin, îmbogăţit cu diacritice, č şi ů. Semnul de háček (ˇ) este folosit cu anumite litere creând astfel caractere noi: š, ž, č, ň, ě, ř, ť, ď.

Ţara în care limba cehă este limbă oficială poartă numele de Republica Cehă (Česká Republika). Ţara poate fi împărţită în mai multe regiuni istorice: Čechy, Morava şi Slezsko. Destrămarea oficială a Cehoslovaciei la 1 ianuarie 1993 a lăsat ţara fără o prescurtare acceptabilă a denumirii. Denumirea englezească propusă de Cehia nu fost cu adevărat acceptată, fiind prea scurtă, astfel că a rămas denumirea de Republica Cehă.

Ştiaţi că?

Cuvântul robot a fost inventat de Josef Čapek şi folosit de fratele său, scriitorul Karel Čapek în piesa sa R.U.R. (Roboţii universali ai lui Rossum), publicată în 1921 în limba cehă. Cuvântul are la bază cuvântul robota (muncă) şi este foarte posibil ca Josef să fi fost inspirat de utilizarea cuvântului în slovacă, limbă în care robiť (a munci) este un verb comun.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.