TRADUCERI CEHĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI CEHĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri cehă? Aveţi nevoie de un traducător autorizat cehă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Cehia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Cehia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Cehia? Vă oferim traduceri autorizate din română în cehă şi din cehă în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Praga? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii cehe. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 10 de milioane de vorbitori de cehă răspândiţi în ţări precum Bulgaria, Croaţia, Polonia, România, Serbia, Marea Britanie, Ucraina, Argentina, Australia, Brazilia, Canada şi SUA, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat cehă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba cehă, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat cehă dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de cehă care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri cehă. Traducătorii de cehă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba cehă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba cehă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri cehă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI CEHĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba cehă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri cehă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Cehia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat cehă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat cehă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri cehă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din cehă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere cehă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: cehă engleză polonă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în cehă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în cehă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat cehă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri cehă română
 • Servicii autorizate de traduceri română cehă
 • Servicii autorizate de traduceri cehă engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză cehă şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie cehă română şi română cehă
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba cehă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri cehă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA CEHĂ

Alături de slovacă şi polonă, limba cehă face parte din grupul limbilor slave. Este scrisă cu ajutorul alfabetului latin, îmbogăţit cu diacritice, č şi ů. Semnul de háček (ˇ) este folosit cu anumite litere creând astfel caractere noi: š, ž, č, ň, ě, ř, ť, ď.

Ţara în care limba cehă este limbă oficială poartă numele de Republica Cehă (Česká Republika). Ţara poate fi împărţită în mai multe regiuni istorice: Čechy, Morava şi Slezsko. Destrămarea oficială a Cehoslovaciei la 1 ianuarie 1993 a lăsat ţara fără o prescurtare acceptabilă a denumirii. Denumirea englezească propusă de Cehia nu fost cu adevărat acceptată, fiind prea scurtă, astfel că a rămas denumirea de Republica Cehă.

Ştiaţi că?

Cuvântul robot a fost inventat de Josef Čapek şi folosit de fratele său, scriitorul Karel Čapek în piesa sa R.U.R. (Roboţii universali ai lui Rossum), publicată în 1921 în limba cehă. Cuvântul are la bază cuvântul robota (muncă) şi este foarte posibil ca Josef să fi fost inspirat de utilizarea cuvântului în slovacă, limbă în care robiť (a munci) este un verb comun.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.