TRADUCERI AUTORIZATE POLONĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiți prin Transfer Bancar
 • Primiți traducerea la sediul dvs.
 • LEGALIZARE UNIRII BUCUREȘTI

TRADUCERI AUTORIZATE POLONĂ PENTRU COMPANII

Doriţi să achiziţionaţi traduceri autorizate polonă română sau traduceri autorizate română polonă cu livrare pe e-mail sau prin curier? Aveţi nevoie de un traducător autorizat polonă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Polonia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Polonia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Polonia? Vă oferim traduceri autorizate polonă în orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Varşovia sau Cracovia? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi și traducători autorizați polonă cu experienţă în utilizarea limbii polone. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 40 de milioane de vorbitori de polonă răspândiţi în ţări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Franţa, Austria (în Europa) şi Canada, SUA, Australia, Brazilia, Argentina, Noua Zeelandă (în afara Europei), vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat polonă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba polonă, vă stăm la dispoziție cu traduceri autorizate polonă. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

traduceri autorizate efectuate de traducător autorizat specializat NOU! Traducător autorizat polonă dedicat și specializat.

Traducătorii de polonă dedicați nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dăruit întru totul acestei meserii, efectuând cu normă întreagă traduceri autorizate polonă. Traducătorii de polonă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba polonă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba polonă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri polonă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.

Domenii dedicate (Tarife OL):

 • Traduceri autorizate polonă acte de studii (preț/pagină tipizată)
 • Traduceri medicale autorizate polonă (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri polonă tehnice și specializate autorizate (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate polonă financiar-economice (prețuri speciale la cerere)
 • Traduceri autorizate polonă juridice (consultați Estimatorul de Preț)

TRADUCERI AUTORIZATE POLONĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba polonă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri polonă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Polonia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Vă punem la dispoziția traducători 100% autorizați, care garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat polonă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat polonă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 15 ani în traduceri polonă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din polonă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere polonă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: polonă engleză cehă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în polonă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în polonă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat polonă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile Biroului de Traduceri OL includ:

 • Traduceri simple și traduceri autorizate polonă română
 • Traduceri simple și traduceri autorizat română polonă
 • Traduceri polonă engleză simple și autorizate
 • Traduceri engleză polonă şi alte combinații de limbi: traduceri autorizate franceză polonă, traduceri italiană polonă (preț special în Ron pentru traducere dintr-o limbă străină în altă limbă străină), etc.
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie polonă română şi română polonă

100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU PERSOANE FIZICE

Serviciile de traduceri autorizate polonă oferite sunt servicii de calitate, biroul de traduceri OL optând întotdeauna pentru soluţia care să respecte acest criteriu. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi documente în limba polonă şi doriţi traduceri autorizate efectuate de un traducător autorizat polonă:

 • Ce este o traducere autorizată?
 • O traducere autorizată polonă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba polonă.

 • Ce conţine o traducere autorizată polonă?
 • O traducere autorizată polonă are aplicată la sfarşitul traducerii o încheiere a traducătorului autorizat şi conţine atât semnătura cât şi ştampila traducătorului autorizat de limba polonă.

 • În cât timp se efectuează o traducere autorizată polonă?
 • De regulă într-un timp relativ scurt, fiecare traducător putând traduce în medie 7 pagini/zi. Volumul de lucru depinde atât de dificultatea textului cât şi de experienţa traducătorului, însă acesta este numărul de pagini standard la care nu se aplică nicio taxă de urgenţă.

 • În cât timp pot primi o traducere autorizată a unei diplome în/din limba polonă?
 • Traducerea autorizată a unei diplome în/din limba polonă o puteţi primi în aproximativ 24 de ore, o zi lucrătoare calculată din momentul confirmării comenzii (transmitere electronică, pe e-mail cu semnătură şi ştampilă traducător autorizat polonă) și alte 24 de ore livrare standard prin curierat.

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba polonă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de primă clasă, traduceri autorizate polonă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate cu predare la termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA POLONĂ

Cel mai vechi exemplu în limba polonă scrisă este o singură propoziţie atribuită unui cetăţean ceh care îi vorbeşte soţiei sale poloneze, această propoziţie fiind înregistrată într-un text latin. Înregistrarea este din anul 1270 şi înseamnă „Lasă-mă pe mine să macin făina şi tu te odihneşti”. În limba polonă modernă s-ar spune Daj, niech ja pomielę, a ty odpoczywaj.

Polona are un sistem foarte bogat de prefixe şi sufixe, iar acestea din urmă provoacă adesea modificări ale consoanelor şi vocalelor. Câteva exemple în acest sens includ świat (lume) şi na świecie (în lume) sau droga (drum) şi po drodze (pe drum).

Numărul de genuri în limba polonă a fost şi continuă să fie o problemă controversată. Pornim de la faptul că există trei sau patru genuri la singular şi două la plural. Genul masculin tradiţional pare să se împartă în două genuri la singular, în timp ce genul la plural, nu este decât parţial determinat de genul la singular. O deosebire esenţială în gramatica poloneză se face între sunetele tari şi moi. Moale înseamnă că sunetul se pronunţă cu un 'y'-sunet, în timp ce tare înseamnă că acesta lipseşte. Oficial, alfabetul polonez conţine 32 de litere, 9 vocale şi 23 de consoane. Limba polonă este limbă oficială în Republica Polonă şi în UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.