TRADUCERI SLOVACĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI SLOVACĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri slovacă? Aveţi nevoie de un traducător autorizat slovacă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Slovacia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Slovacia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Slovacia? Vă oferim traduceri autorizate din română în slovacă şi din slovacă în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Bratislava? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii slovace. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 6 de milioane de vorbitori de slovacă răspândiţi în ţări precum Regatul Unit, Irlanda, Austria, Ucraina, Statele Unite, Canada, Argentina sau Australia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat slovacă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba slovacă, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat slovacă dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de slovacă care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri slovacă. Traducătorii de slovacă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba slovacă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba slovacă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri slovacă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI SLOVACĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba slovacă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri slovacă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Slovacia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat slovacă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat slovacă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri slovacă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din slovacă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere slovacă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: slovacă engleză croată, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în slovacă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în slovacă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat slovacă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri slovacă română
 • Servicii autorizate de traduceri română slovacă
 • Servicii autorizate de traduceri slovacă engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză slovacă şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie slovacă română şi română slovacă
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba slovacă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri slovacă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA SLOVACĂ

Limba slovacă (slovenčina sau slovenský jazyk) este o limbă slavă din grupul vestic (împreună cu ceha, poloneza şi soraba). Limba cehă este cea mai apropiată limbă de limba slovacă. Slovaca este vorbită ca limbă nativă de peste 6 milioane de persoane, dintre care aproximativ 5 milioane sunt în Slovacia.

Alfabetul limbii slovace este compus din 46 de litere. Numărul dialectelor este de peste 30, împărţite în 3 mari grupuri. Pentru scriere limba slovacă foloseşte alfabetul latin îmbogăţit cu diacritice: á, é, í, ó, ú, ý, ŕ, etc. Limba sârbă este limbă oficială în Slovacia, Provincia Autonomă Voivodina (din Serbia) şi UE. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.