TRADUCERI CROATĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI CROATĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri croată? Aveţi nevoie de un traducător autorizat croată care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Croaţia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Croaţia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Croaţia? Vă oferim traduceri autorizate din română în croată şi din croată în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Zagreb sau Dubrovnik? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii croate. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 5 milioane de vorbitori de croată răspândiţi în ţări precum Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia (Voivodina), Ungaria sau Austria, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat croată experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba croată, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat croată dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de croată care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri croată. Traducătorii de croată dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba croată, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba croată, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri croată şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI CROATĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba croată, vă stăm la dispoziţie cu traduceri croată autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Croaţia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat croată pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat croată în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri croată, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din croată în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere croată română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: croată engleză polonă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în croată, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în croată, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat croată şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri croată română
 • Servicii autorizate de traduceri română croată
 • Servicii autorizate de traduceri croată engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză croată şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie croată română şi română croată
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba croată potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri croată română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA CROATĂ

Limba croată este o limbă indo-europeană din ramura limbilor slave şi este împărţită în trei dialecte: štokavian, kajkavian şi čakavian. În mare pare dialectul chtokavian a servit drept bază pentru elaborarea limbii standard.

Alfabetul este compus din 27 de litere: literele latine fundamentale fără x, y şi q, cu č, ć, đ, š şi ž. La acestea se adaugă trei foneme, care se scriu cu literele duble lj, nj şi dž. Începând cu secolul al XV-lea alfabetul croat a cunoscut mai multe forme, atingând forma sa actuala în secolul XIX. Deşi croata se scria cu alfabet glagotic, specific limbilor slave, în prezent se scrie cu litere ce provin din alfabetul latin. În funcţie de folosirea accentului, care reprezintă o caracteristică a limbii, un cuvânt poate avea mai multe semnificaţii.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.