TRADUCERI PORTUGHEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI PORTUGHEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri portugheză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat portugheză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Portugalia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Portugalia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Portugalia? Vă oferim traduceri autorizate din română în portugheză şi din portugheză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Lisabona? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii portugheze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 220 de milioane de vorbitori de portugheză răspândiţi în ţări precum Franţa, Canada, Elveţia, Belgia, Germania, Luxemburg, Venezuela sau Statele Unite, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat portugheză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba portugheză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat portugheză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de portugheză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri portugheză. Traducătorii de portugheză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba portugheză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba portugheză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri portugheză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI PORTUGHEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba portugheză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri portugheză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Brazilia sau Portugalia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat portugheză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat portugheză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri portugheză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din portugheză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere portugheză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: portugheză engleză spaniolă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în portugheză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în portugheză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat portugheză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri portugheză română
 • Servicii autorizate de traduceri română portugheză
 • Servicii autorizate de traduceri portugheză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză portugheză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie portugheză română şi română portugheză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba portugheză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri portugheză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA PORTUGHEZĂ

Limba portugheză (português) este o limbă romanică originară din nord-vestul Peninsulei Iberice (Galicia şi nordul Portugaliei de astăzi). Alfabetul este compus din 26 de litere. Numărul dialectelor este de câteva sute. Portugheza foloseşte alfabetul latin normal, dar include semnul diacritic ç şi alte litere accentuate.

Portugheza se clasează a şasea între limbile lumii în funcţie de numărul de vorbitori nativi (peste 200 de milioane) şi prima pe continentul sud-american (186 de milioane, peste 51% din populaţia continentului). Este, de asemenea, o importantă limbă de circulaţie (lingua franca) în Africa. Portugheza s-a difuzat în întreaga lume în secolele XV-XVI, când Portugalia a pus bazele unui vast imperiu colonial şi comercial (1415–1999), răspândindu-se din Brazilia în America până în Macao (China). În perioada colonială, au apărut multe creole portugheze, în mod special în Africa, Asia şi Caraibe. Sursa: Wikipedia

Limba portugheza este limbă oficială în Brazilia, Portugalia, Angola, Mozambic, Capul Verde, Guineea Ecuatorială, Tomé, Príncipe, Timoul de Est şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.