TRADUCERI SUEDEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI DIN TOATE ORAŞELE.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI SUEDEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri suedeză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat suedeză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Suedia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Suedia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Suedia? Vă oferim traduceri autorizate din română în suedeză şi din suedeză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Stockholm? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii suedeze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 9 milioane de vorbitori de suedeză răspândiţi în ţări precum SUA, Regatul Unit, Canada, Estonia, Argentina sau Brazilia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat suedeză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba suedeză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat suedeză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de suedeză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri suedeză. Traducătorii de suedeză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba suedeză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba suedeză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri suedeză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI SUEDEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba suedeză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri suedeză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Suedia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat suedeză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat suedeză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 11 ani în traduceri suedeză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din suedeză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere suedeză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: suedeză engleză finlandeză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în suedeză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în suedeză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat suedeză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri suedeză română
 • Servicii autorizate de traduceri română suedeză
 • Servicii autorizate de traduceri suedeză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză suedeză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie suedeză română şi română suedeză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba suedeză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri suedeză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA SUEDEZĂ

Limba suedeză este o limbă din familia limbilor germanice de nord sau scandinave. Suedeza este inteligibilă mutual cu norvegiana şi daneza. Împreună cu celelalte limbi germanice de nord, suedeza are la origine nordica veche, limba comună a popoarelor germanice care au trăit în Scandinavia în timpul perioadei vikinge. Aceasta este alcatuită din 29 de litere (26 de litere din alfabetul latin de bază + å, ä, ö).

Suedeza este în prezent limba scandinavă cu cel mai mare număr de vorbitori şi este limbă oficială în Suedia, Finlanda sau UE. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.