TRADUCERI JAPONEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI JAPONEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri japoneză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat japoneză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Japonia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Japonia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Japonia? Vă oferim traduceri autorizate din română în japoneză şi din japoneză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Tokyo sau Osaka? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii japoneze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 127 de milioane de vorbitori de japoneză răspândiţi în ţări precum Japonia, Brazilia, Coreea, China, Taiwan sau Statele Unite ale Americii, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat japoneză experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba japoneză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat japoneză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de japoneză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri japoneză. Traducătorii de japoneză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba japoneză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba japoneză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri japoneză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI JAPONEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba japoneză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri japoneză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Japonia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat japoneză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat japoneză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri japoneză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din japoneză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere japoneză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: japoneză engleză chineză, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în japoneză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în japoneză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat japoneză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri japoneză română
 • Servicii autorizate de traduceri română japoneză
 • Servicii autorizate de traduceri japoneză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză japoneză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie japoneză română şi română japoneză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba japoneză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri japoneză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA JAPONEZĂ

Pe durata ultimelor aproximativ 15 secole, în urma contactului cultural cu China, un număr important de cuvinte au pătruns în limba japoneză, împreună cu scrierea ideografică. Limba japoneză utilizează trei alfabete: hiragana, katakana şi kanji. În afară de caracterele chinezeşti (numite în japoneză „kanji”), japoneza foloseşte în prezent şi „hiragana”, „katakana” (două silabare fonetice paralele, de câte aproximativ 50 de simboluri fiecare), şi ocazional „rōmaji” (caractere latine).

Deşi nu este deloc înrudită cu limba chineză, japoneza a împrumutat masiv din aceasta pe parcursul a mai mult de 1500 de ani de legături culturale. Limba japoneză are mai multe zeci de dialecte. Acestea diferă de obicei prin: accentul muzical, modul de inflexionare, vocabular, particule şi pronunţie. Mai rar, unele dialecte pot diferi şi prin inventarul de vocale şi consoane. Sursa: Wikipedia


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.