TRADUCERI BULGARĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI BULGARĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri bulgară? Aţi cumpărat un automobil din Bulgaria şi doriţi să-l înscrieţi pe teritoriul României? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Bulgaria? Cu siguranţă vă putem ajuta. Vă oferim servicii de traduceri din română în bulgară şi din bulgară în română efectuate de un traducător autorizat bulgară, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Sofia sau din orice alt oraş din Bulgaria? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii bulgare. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproape 20 de milioane de vorbitori de bulgară răspândiţi în ţări precum Australia, Albania, Canada, Statele Unite ale Americii, Franţa, Grecia, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie şi Moldova, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat bulgară experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba bulgară, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat bulgară dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de bulgară care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri bulgară. Traducătorii de bulgară dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba bulgară, sau deţineţi documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba bulgară, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri bulgară şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba bulgară, vă stăm la dispoziţie cu traduceri bulgară autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Orientul Mijlociu şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat bulgară pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat bulgară în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri bulgară, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din bulgară în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere bulgară română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: bulgară engleză rusă, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în bulgară, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în bulgară, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat bulgară şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri bulgară română
 • Servicii autorizate de traduceri română bulgară
 • Servicii autorizate de traduceri bulgară engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză bulgară şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie bulgară română şi română bulgară
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte auto pentru înmatricularea unei maşini achiziţionate din Bulgaria, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba bulgară potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri bulgară română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA BULGARĂ

În anul 886 după Hristos, Ţaratul sau Imperiul Bulgar (în limba bulgară modernă: Първo Българско царство, Părvo bălgarsko tsarstvo) a introdus alfabetul glagolitic, care a fost conceput de Sfinţii Chiril şi Metodie în anul 850.

Alfabetul glagolitic a fost înlocuit treptat în secolele următoare de scriptul chirilic, dezvoltat la începutul secolului al X-lea. Mai multe alfabete chirilice cu 28 până la 44 de litere au fost utilizate la începutul şi la mijlocul secolului al XIX-lea până în anul 1870 când alfabetul de 32 de litere a început să fie din ce în ce mai utilizat. Acest alfabet a fost utilizat până la reforma ortografică din 1945, când literele Ѣ, ѣ și Ѫ, ѫ au fost eliminate din alfabet, reducând numărul de litere ale alfabetului la 30. Odată cu aderarea Bulgariei la Uniunea Europeană, la 1 ianuarie 2007, alfabetul chirilic a devenit cel de-al treilea alfabet oficial al Uniunii Europene.

Există aproximativ 70 de dialecte (40 în Bulgaria şi aproximativ 30 în alte ţări), împărţite în 2 grupuri majore (estice şi occidentale). Numărul de vorbitori nativi este de aproximativ 7 milioane în Bulgaria şi 10-12 milioane de vorbitori în întreaga lume. De asemenea, limba bulgară este limbă oficială în Bulgaria, Muntele Athos (Grecia) şi UE.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.