TRADUCERI RUSĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI RUSĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri rusă? Aveţi nevoie de un traducător autorizat rusă care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Rusia? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Rusia sau îşi externalizează serviciile către o firmă din Rusia? Vă oferim traduceri autorizate din română în rusă şi din rusă în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Moscova? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii ruse. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Cu aproximativ 164 de milioane de vorbitori de rusă răspândiţi în ţări precum Uzbekistan, Israel, Moldova, Turkmenistan, Germania, Canada, Brazilia, Finlanda, Lituania, Franța, Australia, Emiratele Arabe Unite, Cuba, Marea Britanie, Estonia, Azerbaidjan, Georgia, Armenia sau Norvegia, vă puteţi asigura că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu pieţele locale din toate aceste oraşe intrând în contact cu un traducător autorizat rusă experimentat.

Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba rusă, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat rusă dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de rusă care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri rusă. Traducătorii de rusă dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba rusă, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba rusă, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri rusă şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI RUSĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba rusă, vă stăm la dispoziţie cu traduceri rusă autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o companie din Rusia şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat rusă pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat rusă în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri rusă, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din rusă în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere rusă română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: rusă engleză italiană, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în rusă, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în rusă, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat rusă şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri rusă română
 • Servicii autorizate de traduceri română rusă
 • Servicii autorizate de traduceri rusă engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză rusă şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie rusă română şi română rusă
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte de studii, permise de reşedinţă, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba rusă potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri rusă română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA RUSĂ

Conform datelor Comisiei Europene, limba rusă este vorbită de 7% din populaţia UE (aproximativ 30 de milioane de oameni). Este cea de-a şaptea limbă vorbită în UE şi a noua în lume.

Rusa este scrisă în alfabetul chirilic şi este compusă din 33 de litere. Alfabetul chiliric are la bază alfabetul glagolitic alcătuit de Sfinţii Chiril şi Metodiu, doi fraţi din Tesalonic care au fost trimişi de către împăratul bizantin Mihail al III-lea să propovăduiască creştinismul la slavi. Sfântul Chiril a alcătuit pentru aceştia un alfabet, potrivit pentru limba lor, care s-a numit glagolitic. Mai târziu, acest alfabet a suferit schimbări şi aşa s-a născut alfabetul chirilic, după numele creatorului său iniţial.

Limba rusă este foarte bogată. Într-o scrisoare de afaceri sau un document oficial, de exemplu, se folosesc cuvinte care nu sunt utilizate în vorbirea de zi cu zi şi este nevoie de un vocabular îmbogăţit cu multe cuvinte pentru a putea redacta un astfel de document. De asemenea, este limbă oficială în Rusia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan şi Tadjikistan.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.