TRADUCERI ALBANEZĂ. 100% TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

TRADUCERI ALBANEZĂ PENTRU COMPANIA DVS.

Doriţi să achiziţionaţi servicii de traduceri albaneză? Aveţi nevoie de un traducător autorizat albaneză care să vă ajute să comunicaţi cu partenerii de afaceri din Albania? Compania dvs. se aprovizionează cu produse din Albania? Vă oferim traduceri autorizate din română în albaneză şi din albaneză în română, disponibile pentru orice domeniu din industrie. Solicitaţi acum o ofertă pe office@traduceri-autorizate.com!

Sunteţi în căutare de furnizori din Tirana sau din orice alt oraş din Albania? Vă putem asigura o întâlnire de afaceri sau o conferinţă de succes punându-vă la dispoziţie interpreţi profesionişti cu experienţă în utilizarea limbii albaneze. Profesioniştii de la biroul nostru de traduceri garantează că părţile implicate se înţeleg reciproc şi că toate procedurile se desfăşoară în mod corespunzător.

Asiguraţi-vă că produsul sau serviciul dvs. rezonează cu piaţa locală din Albania intrând în contact cu un traducător autorizat albaneză experimentat. Dacă firma dvs. întreţine corespondenţa de afaceri în limba albaneză, vă putem ajuta cu traducerea acesteia. Dispunem de o bază de date a traducătorilor din toată ţara şi din străinătate, dacă doriţi ca proiectul dvs. să fie plasat unui traducător nativ. Înţelegem importanţa fiecărei solicitări şi ne dedicăm întru totul proiectului dvs.

Traducător autorizat albaneză dedicat.

Aceştia sunt traducătorii de albaneză care nu efectuează traduceri doar în timpul liber, ci s-au dedicat cu totul acestei meserii, ocupându-şi tot timpul cu traduceri albaneză. Traducătorii de albaneză dedicaţi sunt familiarizaţi cu terminologia şi au siguranţa unei traduceri corecte şi exacte.

Fie că vorbim de industria grea, de industria alimentară sau de cea medicală şi aveţi nevoie să explicaţi un diagnostic sau un plan de îngrijire al unui pacient vorbitor de limba albaneză, sau deţineţi alte documente medicale, studii farmacologice, manuale de utilizare sau articole de blog care trebuie traduse în limba albaneză, OL este cea mai bună opţiune. În calitate de birou de traduceri albaneză şi alte limbi ne bazăm pe o echipă atent selectată, pe traducători foarte bine pregătiţi în managementul terminologiei şi foarte serioşi în munca pe care o prestează.


TRADUCERI ALBANEZĂ PENTRU AVOCAŢI

Dacă firma dvs. de avocatură gestionează acte ale cetăţenilor vorbitori de limba albaneză, vă stăm la dispoziţie cu traduceri albaneză autorizate şi legalizate efectuate de un traducător autorizat.

Aţi încheiat sau urmează să încheiaţi un contract cu o firmă din Orientul Mijlociu şi doriţi să aflaţi ce clauze cuprinde contractul? Traducătorii noştri garantează atât confidenţialitatea cât şi calitatea serviciului prestat.

Aveţi nevoie de traduceri juridice care impun termene stricte? Atunci aveţi nevoie de o companie cu o reputaţie solidă şi o echipă atent selectată de specialişti în domeniu. Căutaţi un traducator autorizat albaneză pentru traducerea documentelor necesare sau un interpret/translator pentru însoţire la întâlniri sau Notariat? Vă punem la dispoziţie interpreţi profesionişti pentru toate tipurile de interviuri şi vă asigurăm că vă vom răspunde la orice întrebări sau solicitări legate de serviciile noastre.

Traducător autorizat albaneză în funcţie de experienţă şi accesibilitate.

Cu o experienţă de peste 12 ani în traduceri albaneză, noi, echipa Omnia Lingua, putem să traducem fără probleme ghiduri şi manuale de utilizare din albaneză în română pentru angajaţii sau clienţii dvs., garantând o traducere albaneză română conformă şi corectă.

Vă oferim acces şi la traducători bilingvi sau trilingvi: albaneză engleză croată, spre exemplu. În cazul în care documentaţia este bilingvă, iar traducătorul nu este autorizat pe ambele limbi, se poate apela la doi traducători. De exemplu pentru o traducere din engleză în albaneză, se poate efectua iniţial traducerea din engleză în română şi ulterior din română în albaneză, iar la final documentaţia va fi ştampilată de ambii traducători (de către traducător autorizat albaneză şi traducător autorizat engleză). Toate serviciile menţionate mai sus sunt autorizate şi efectuate la termenul promis, fără taxe suplimentare. Aveţi nevoie de servicii profesionale de traducere şi interpretariat în sistem de urgenţă?

Serviciile noastre includ:

 • Servicii autorizate de traduceri albaneză română
 • Servicii autorizate de traduceri română albaneză
 • Servicii autorizate de traduceri albaneză engleză
 • Servicii autorizate de traduceri engleză albaneză şi alte limbi
 • Servicii autorizate de localizare
 • Servicii de interpretariat/translaţie albaneză română şi română albaneză
 • Servicii de subtitrare

TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ PENTRU PERSOANE FIZICE

Indiferent de tipul de document pe care îl deţineţi vă putem ajuta cu traducerea acestuia: traduceri acte auto pentru înmatricularea unei maşini achiziţionate din Albania, traduceri acte medicale sau prospecte, traduceri facturi, extrase de cont, etc. Alegeţi traducătorul autorizat pentru limba albaneză potrivit pentru dvs.!

Dacă doriţi să vă prezentaţi producţia şi pe piaţa din România, vă putem oferi servicii de subtitrare de primă clasă, traduceri albaneză română efectuate de traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, selectând cei mai potriviţi oameni pentru acest serviciu. Cu peste un deceniu de experienţă în domeniu vă promitem:

 • Acceptarea documentaţiei
 • Traducători/Interpreţi experimentaţi
 • Traduceri autorizate şi legalizate - în orice termen şi de orice tip

DESPRE LIMBA ALBANEZĂ

Limba albaneză (Shqip) face parte din categoria limbilor indo-europene şi, în prezent, există un număr de aproximativ 7 milioane de vorbitori de albaneză.

Atestată pentru prima dată în secolul al XV-lea, este ultima limbă din ramura indo-europeană care apare în înregistrările scrise. Acesta este unul dintre motivele pentru care originea sa încă necunoscută a fost multă vreme disputată între lingvişti şi istorici. Unii consideră că albaneza derivă din una din limbile paleo-balcanice din antichitate, iar alţii consideră că este derivată direct din limba ilirică, vorbită în regiune acum două milenii.

Limba are două dialecte principale Tosk şi Gheg, râul Shkumbin marcând limita geografică dintre cele două dialecte. Limba oficială a Albaniei (albaneza cunoscută) a fost alcătuită predominant pe baza dialectului tosk. Albaneza este şi una din limbile oficiale din Kosovo şi Macedonia. Comunităţi vechi de secole care vorbesc dialecte albaneze pot fi găsite în Croaţia, Grecia, Macedonia, Italia, dar şi în România, Turcia şi Ucraina.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.