Preturi traduceri

E-mail traduceri autorizateoffice@traduceri-autorizate.com

Telefon traduceri autorizate0724 478 783
Birou Traduceri Unirii Bucureşti

ESTIMARE DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat gratuit
Livrare la timp
Toate domeniile


 

PREŢURI TRADUCERI

Logo preturi traduceri

Preţuri traduceri autorizate - raport preţ calitate just

Preţul afişat pentru fiecare limbă străină reprezintă un preţ de bază/pagină pentru execuţia în medie a 8-10 pagini/zi în regim standard, care poate varia în funcţie de diferite criterii. La acest preţ se poate adăuga şi taxa de urgenţă, care reprezintă 30% din preţul/pagină, caz în care se va depăşi norma standard/zi sau se va preda traducerea în mai puţin de 24 de ore. O traducere urgentă este aceea care necesită un timp mai scurt de realizare decât cel standard, de cele mai multe ori având un termen limită strâns şi inflexibil. Traducătorii OMNIA LINGUA respectă termenele limită şi oferă clienţilor săi traduceri autorizate cu un raport preţ calitate just.

De asemenea, pentru clienţii care apelează în mod constant la serviciile noastre cât şi pentru clienţii cu documentaţie voluminoasă, se aplică reduceri cuprinse între 5% şi 15% pentru principalele limbi de circulaţie internaţională.

Se oferă reduceri de preţ în funcţie de numărul de pagini: volum ≥ 50 pagini, volum ≥ 100 pagini, volum ≥ 200 pagini, volum ≥ 300 pagini.


Logo preturi traduceri

Estimare de preţ traduceri autorizate

Simplu şi util! Am dezvoltat pentru dvs. un Estimator de Preţ în care am inclus limba străină în/din care se efectuează o traducere autorizată (engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, etc.) şi preţul/pagină. Nu trebuie decât să selectaţi criteriul dorit pentru a obţine o estimare de preţ/pagină.

Preţul unei traduceri autorizate se va stabili în funcţie de limba în/din care se va realiza traducerea, de gradul de dificultate al textului şi de domeniul în care se încadrează respectiva traducere, dacă este o traducere specializată (traducere tehnică, traducere juridică, medicală, financiară, etc.) sau este o traducere care utilizează termeni generali. Prin urmare, preţul pentru o traducere autorizată în/din limba engleză va fi mai mic decât preţul pentru o traducere autorizată în/din limba germană, iar preţul pentru o traducere tehnică cu termeni de specialitate va depăşi uşor preţul standard. Biroul nostru de traduceri practică un tarif just, întrucât considerăm că cele mai importante criterii de selecţie sunt: seriozitatea, acurateţea traducerii, lizibilitatea, relevanţa informaţiilor furnizate, accesibilitatea serviciului, calitatea acestuia, pasiunea traducătorilor pentru domeniile de traducere, amabilitatea, cât şi relaţia pe care o stabilim cu clientul pe termen lung.


Logo preturi traduceri

Calcul preţuri traduceri autorizate

Pagina de traducere se calculează la 1800 de caractere cu spaţii, comanda minimă pentru traducerile cu livrare prin curierat fiind de 2 pagini. Dacă documentul dvs. este redactat în format Word, puteţi afla numărul total de caractere accesând tab-ul Review sau Tools, comanda Word Count - Characters with spaces.

În cazul în care documentul dvs. este salvat în format PDF şi nu Word, îl puteţi transforma gratuit, pentru a afla numărul total de caractere cu spaţii, accesând următorul link: https://smallpdf.com/. În cazul fişierelor mari sau a celor scanate transformarea nu este întotdeauna cea mai potrivită, de aceea ne puteţi trimite documentele pe adresa de e-mail pentru o estimare exactă de preţ.


Logo preturi traduceri

Preţuri traduceri legalizate

Pentru ca timpul alocat de dvs. în vederea obţinerii unei traduceri să fie cât mai scurt şi sistemul de lucru cât mai simplu, am inclus în preţul traducerii autorizate şi serviciul de curierat GRATUIT.

În cazul în care vi se solicită traduceri legalizate, ţinem să precizăm că s-a convenit de către notarul public un onorariu în cuantum de 30RON +Tva/document.


Logo preturi traduceri

Servicii conexe gratuite

La preţul traducerii nu se aplică Tva, nici alte taxe suplimentare. Tarifele includ şi serviciile conexe: tehnoredactare, colaţionare (corectură) pentru traducerile efectuate de traducătorii noştri, printare, paginare (servicii DTP) şi transformarea unui document PDF, JPG sau alt format în format Word.