PREŢURI TRADUCERI: 1 PAGINĂ GRATUITĂ LA 10 PAGINI TRADUSE.

Traduceri autorizate pe e-mail

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP
 • Vă trimitem traducerea pe e-mail
 • TRADUCĂTORI AUTORIZAŢI MJ

Traduceri autorizate cu livrare gratuită

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Plătiţi prin OP sau numerar
 • Vă trimitem traducerea la sediul dvs.
 • LIVRARE GRATUITĂ BUCUREŞTI

Traduceri legalizate pe loc la notariat

 • Trimiteţi documentul pe e-mail
 • Confirmaţi comanda
 • Vă trimitem dosarul pentru legalizare
 • Legalizare lângă Tribunalul Bucureşti
 • UN SINGUR DRUM LA NOTARIAT

PREŢURI TRADUCERI: OFERTĂ BIROU DE TRADUCERI OL.

Preţul afişat pentru fiecare limbă străină reprezintă un preţ de bază/pagină pentru execuţia în medie a 10 pagini/zi în regim standard, care poate varia în funcţie de diferite criterii, printre care şi criteriul de dificultate. Nu se aplică Tva la preţul traducerii afişat în Estimatorul de Preţ. În cazul în care se depăşeşte norma standard de 10 pagini/zi sau se doreşte predarea în mai puţin de 24 de ore a 10 pagini traduse, se percepe o taxă de urgenţă care reprezintă 30% din preţul/pagină. O traducere urgentă este aceea care necesită un timp de realizare mai scurt decât cel standard, de cele mai multe ori având un termen limită inflexibil. Traducătorii Omnia Lingua respectă termenele de predare şi oferă clienţilor săi cele mai bune preţuri traduceri autorizate şi legalizate cu un raport just calitate-preţ.

Pentru ca timpul alocat de dvs. în vederea obţinerii unei traduceri să fie cât mai scurt şi sistemul de lucru cât mai simplu, am inclus în preţuri traduceri şi serviciul de curierat gratuit 24H. Comanda minimă pentru traduceri autorizate cu livrare prin curierat este de 2-3 pagini, în funcţie de limba străină selectată.

Beneficiaţi de oferta noastră: 1 pagină gratuită la 10 pagini traduse de Birou Traduceri OL.

Tarifele pentru traduceri legalizate se stabilesc de către notarii publici şi sunt în cuantum de 30Ron +Tva/document. Biroul nostru de traduceri nu percepe comisioane pentru legalizarea documentelor efectuată de client.

Preţuri traduceri. Solicitaţi o ofertă personalizată pentru proiectul dvs.!

Pentru clienţii care apelează în mod constant la serviciile noastre, cât şi pentru clienţii cu documentaţie voluminoasă, se aplică o reducere cuprinsă între 5% şi 15% pentru principalele limbi de circulaţie internaţională. Biroul de traduceri Omnia Lingua oferă reduceri de preţ şi în funcţie de numărul de pagini: volum ≥ 50 pagini, volum ≥ 100 pagini, volum ≥ 200 pagini, volum ≥ 300 pagini.


LISTĂ DE PREŢURI TRADUCERI AUTORIZATE.

Am dezvoltat pentru dvs. un Estimator de Preţ în care am inclus limba străină în/din care se efectuează o traducere autorizată (engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, rusă, albaneză, bulgară, cehă, croată, greacă, olandeză, portugheză, polonă, sârbă, slovacă, turcă, arabă, chineză, daneză, ebraică, finlandeză, japoneză, suedeză, etc.) şi preţul/pagină. Nu trebuie decât să efectuaţi selecţia pentru a obţine o estimare de preţ/pagină. Precum am menţionat şi mai sus, la acest preţ nu se adaugă Tva şi este un preţ general. Preţurile generale din Estimatorul de Preţ le puteţi regăsi şi în tabelul de mai jos.

Preţul unei traduceri autorizate se va stabili în funcţie de limba în/din care se va realiza traducerea, de gradul de dificultate al textului şi de domeniul în care se încadrează respectiva traducere, dacă vorbim de traduceri specializate (traduceri tehnice, traduceri juridice, medicale, economice, etc.). Pentru traduceri acte, preţul/pagină este cel afişat în Estimatorul de Preţ. Dacă aveţi mai multe acte de tradus, puteţi beneficia de oferta OL: 1 pagină gratuită la 10 pagini traduse + Livrare Gratuită.

Ca o observaţie generală, preţul pentru o traducere engleză română este mai mic decât pentru preţul pentru o traducere germană română, iar preţul pentru o traducere tehnică cu termeni de specialitate se stabileşte în funcţie de dificultate, cât şi de volumul fiecărui proiect în parte, putând depăşi uşor preţul standard. Biroul nostru de traduceri practică preţuri competitive, întrucât considerăm că cele mai importante criterii de selecţie sunt: seriozitatea, acurateţea traducerii, relevanţa informaţiilor furnizate, accesibilitatea serviciului, calitatea, pasiunea traducătorilor pentru domeniile de traducere, precum şi relaţia pe termen lung pe care o stabilim cu clientul.


PREŢURI TRADUCERI: CUM SE CALCULEAZĂ O PAGINĂ DE TRADUCERE.

Pagina de traducere se calculează la 2000 de caractere cu spaţii în limba ţintă, excepţie făcând anumite documente tipizate, caz în care tarifarea se face per pagină, indiferent de numărul de caractere. Tarifele includ şi serviciile conexe: tehnoredactare, colaţionare (corectură) pentru traducerile efectuate de traducătorii noştri, printare, paginare (servicii DTP de bază) şi conversia unui document PDF, JPG sau alt format în format Word.

Serviciile de colaţionare/verificare pentru traducerile efectuate de biroul de traduceri OL sunt incluse în preţuri traduceri. De asemenea, serviciile de tehnoredactare sunt incluse în preţul traducerii.

Pentru documentele redactate în format electronic, Word, se poate afla numărul total de caractere accesând tab-ul Review sau Tools, comanda Word Count - Characters with spaces.

Dacă documentul dvs. este salvat în format PDF şi nu în Word, îl puteţi transforma gratuit, pentru a afla numărul total de caractere cu spaţii, accesând următorul link: https://online2pdf.com/ sau ni-l puteţi ataşa pe e-mail pentru a-l transforma noi pentru dvs. În cazul fişierelor mari sau a celor scanate transformarea nu este întotdeauna cea mai potrivită, de aceea ne puteţi trimite documentele pe adresa de e-mail pentru o estimare exactă de preţ.

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi traduceri online, preţul afişat rămâne valabil, indiferent dacă traducerile sunt ataşate pe e-mail în format editabil sau sunt scanate cu ştampila şi semnătura traducătorului autorizat şi ulterior ataşate pe e-mail. Şi în acest caz, veţi beneficia de oferta noastră: 1 pagină gratuită la fiecare 10 pagini traduse de biroul de traduceri OL.


TARIFE INTERPRETARIAT.

Serviciile de interpretariat/translaţie sunt valabile pentru oricare din limbile străine afişate: engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, rusă, albaneză, bulgară, cehă, croată, greacă, olandeză, portugheză, polonă, sârbă, slovacă, turcă, arabă, chineză, daneză, ebraică, finlandeză, japoneză, suedeză, etc.

Serviciile de interpretariat pornesc de la 150Ron/oră şi se stabilesc în funcţie de serviciul prestat (interpretariat simultan sau consecutiv): notariat, instanţă, conferinţă, întâlnire de afaceri, etc. Pentru o ofertă personalizată vă invităm să ne trimiteţi un e-mail cu toate datele evenimentului sau să ne contactaţi la numărul de telefon afişat.


pareri clienti

Mulţumesc frumos. Sper să mai colaborăm. O săptamână excelentă!

Jenica S. Auditor Financiar

pareri clienti

Vă mulţumim foarte mult pentru munca dumneavoastră. Am primit azi traducerile.

Ana G.