Traduceri Autorizate
S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.
office@traduceri-autorizate.com

0724 478 783
Birou: zona Unirii.
Traducere din

In


Tipul traducerii

Standard
Urgent


Traducere 100%
Doar corectura


pagini

traduceri autorizate

traduceri legalizate

birou traduceri

preturi traduceri

tarife traduceri

traduceri

traducere

traducere engleza romana

traduceri spaniola

traduceri franceza

traduceri germana

traduceri italiana

Birou traduceri

Traduceri Autorizate
S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.
office@traduceri-autorizate.com

CUI: 25525944
Nr. Reg. Com.: J40/5663/2009
IBAN: RO07 INGB 0000 9999 0149 6622

Telefon:
Vodafone: 0724-478.783

Adresa sediu: B-dul Unirii, Nr. 57, Sector 3, Bucuresti
(Functionam pe baza de programare la numarul de telefon afisat)

De ce sa alegeti acest birou de traduceri? Deoarece S.C. OMNIA LINGUA S.R.L. isi propune sa aduca o schimbare pozitiva in domeniul traducerilor si sa acorde mai multa atentie cerintelor clientilor sai, spre deosebire de celelalte birouri de traduceri. De ce sa nu aveti parte de o traducere care se prezinta ca o carte de vizita? Cei care au nevoie sau lucreaza cu traduceri vor recunoaste imediat stilul "S.C. OMNIA LINGUA S.R.L.". Nu numai ca vom comunica corect mesajul in limba dorita, ci vom oferi un aspect unic al lucrarii.

Garantia calitatii oferite de noi va fi prezenta nu numai in profesionalismul traducatorilor, respectarea termenelor, pretul direct proportional cu serviciile de traducere oferite, ci si in atentia deosebita pentru detalii de ordin aspectual. Si aici nu ne referim numai la serviciile comune DTP, oferite de toate aceste birouri de traduceri existente pe piata romaneasca, si la transformarile dintr-un format in alt format, ci ne referim la o amprenta aspectuala unica in domeniul traducerilor. Toate documentele traduse de biroul de traduceri "S.C. OMNIA LINGUA S.R.L." vor purta amprenta unui stilul propriu dezvoltat pentru a demonstra ce inseamna standarde inalte de calitate. Fara indoiala, desi la inceput vor parea niste simple documente Word, ne veti recunoaste imediat stilul, atat in ceea ce priveste adaptarea textului cat si al graficii. Acordam atentie tuturor detaliilor indeplinind nemijlocit orice alte cerinte ale clientului. Pe langa toate acestea, sistemul nostru de traduceri online va este oferit 24h din 24 cu posibilitatea efectuarii platii online 24h din 24. Pentru traducerile ce necesita legalizare, serviciul online va fi disponibil numai in programul orar 1000 - 1600, acesta fiind cel practicat de majoritatea notariatelor publice. De asemenea originalul, dupa care intotdeauna se va face respectiva traducere, ne va fi prezentat de catre d-voastra la sediul acestui birou de traduceri.

Birou traduceri legalizate

In momentul in care un cetatean al tarii noastre interactioneaza cu sistemul juridic al altei tari, sunt necesare traduceri autorizate si legalizate. Aceste texte trebuie traduse cu maximum de atentie si cu un cumul de termeni adecvati, strict folositi in fiecare domeniu in parte. Acest birou de traduceri legalizate va pune la dispozitie traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care va pot ajuta in urmatoarele domenii: traduceri economice, traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri acte personale sau oficiale, etc. Legalizarea acestor documente se realizeaza de catre notarii publici cu care colaboram, ocupandu-ne in totalitate de aceste formalitati si fara a va percepe o taxa aditionala pentru acest serviciu.

Birou traduceri autorizate

Fiecare proiect in parte prezinta particularitatile sale, astfel incat este nevoie de multa atentie si pofesionalism, numai doua dintre calitatile acestui birou de traduceri. Traducerile autorizate cer implicit si legalizare, de aceea in momentul in care se lucreaza cu acte, care vor fi prezentate autoritatilor din strainatate, vor trebui respectate modele prestabilite pentru ca aceste traduceri autorizate sa fie intocmai cu originalul. Un traducator autorizat cu experienta nu va putea risca o traducere cu greseli sau omisiuni care ar putea atrage implicit nulitatea actului respectiv.

Spre deosebire de acele birouri de traduceri existente pe piata romaneasca, noi nu incercam sa va convingem sa va opriti cautarile la noi decat in momentul in care aveti nevoie de o altfel de traducere, care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte ale clientului nostru. Va oferim toate serviciile conexe unei traduceri la cererea d-voastra.

"S.C. OMNIA LINGUA S.R.L." indeplineste conditiile celui mai bun colaborator al clientului nostru: corectitudine si fidelitate a traducerii, predarea lucrarii la data stabilita (chiar si in situatii de urgenta), garantia confidentialitatii datelor furnizate de client, preturi competitive si asigurarea recunoasterii de catre client a unicitatii ampretei acestui birou de traduceri in toate textele traduse de noi.