Traduceri italiana

E-mail traduceri autorizateoffice@traduceri-autorizate.com

Telefon traduceri autorizate0724 478 783
Birou Traduceri Unirii Bucureşti

ESTIMARE DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat gratuit
Livrare la timp
Toate domeniile


 

TRADUCERI AUTORIZATE ITALIANĂ

Logo traduceri italiana

Traduceri autorizate română italiană

Preocuparea pentru traduceri din română în italiană se datorează şi faptului că foarte mulţi cetăţeni români, peste 500.000 la ora actuală, au imigrat în Italia. Omnia Lingua “Birou de traduceri în Bucureşti” efectuează traduceri italiană română şi traduceri română italiană pentru toate tipurile de acte: documente personale (CI, cazier judiciar, certificate), acte de studii, acte medicale (adeverinţe, fişe medicale, analize), contracte de muncă, contracte de vânzare-cumpărare, acte auto, procuri/împuterniciri, etc. De asemenea, biroul nostru efectuează şi traduceri autorizate din/în italiană pentru manuale de utilizare sau cărţi tehnice.

Limba italiană este o limbă romanică vorbită de aproximativ 62 de milioane de persoane ca limbă maternă. Este limbă oficială în Italia, San Marino, Elveţia (împreună cu franceza şi germana) şi în Vatican (împreună cu latina), fiind utilizată şi de comunităţile de minorităţi din Canada, Statele Unite, Brazilia, Australia, Venezuela, Franţa, Belgia şi Luxemburg. Limba italiană standard se bazează pe dialectele toscane şi este considerată o limbă intermediară între limbile din Italia de Sud şi limbile galo-romanice din Italia de Nord. În Italia îşi are rădăcinile stilul renascentist şi baroc (secolele 15, respectiv 17) şi tot în Italia, însă ceva mai târziu (în secolul 19) au excelat în opera romantică italiană Rossini, Verdi şi Puccini.

Logo traduceri italiana

Traduceri autorizate italiană română

Toţi traducătorii noştri sunt traducători autorizaţi de Ministerul de Justiţie, cu experienţă în domeniile de specialitate, acordând atenţie deosebită detaliilor şi corecturii textului. Aceştia realizează traduceri autorizate din/în italiană la cele mai înalte standarde, cu scopul de a îndeplini cerinţele clienţilor şi de a-i ajuta în demersul lor.

Serviciul online de traduceri autorizate din/în italiană este disponibil 24h din 24. Urmaţi cei 4 paşi simpli, comandaţi şi descărcaţi traducerile de pe e-mail sau optaţi pentru serviciul de curierat rapid gratuit, în cazul în care aveţi nevoie de documente în format fizic.

Vă stăm la dispoziţie cu următoarele servicii de traduceri autorizate şi interpretariat:

- interpretariat şi traduceri autorizate italiană - română - italiană

- interpretariat şi traduceri autorizate engleză - italiană - engleză

- interpretariat şi traduceri autorizate franceză - italiană - franceză

- interpretariat şi traduceri autorizate germană - italiană - germană

- interpretariat şi traduceri autorizate spaniolă - italiană - spaniolă şi alte limbi