Traduceri franceza

adresa birou traduceri bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

contact birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri Bucuresti - Livrare Gratuita Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

Traducere franceză română şi română franceză

traducere franceza romana

Traduceri autorizate franceză

Fiecare proiect în parte prezintă particularităţile sale şi, după cum bine ştiţi, nu orice persoană care vorbeşte o limbă straină poate efectua o traducere autorizată în/din franceză. Pentru aceasta este nevoie de emiterea unei autorizaţii, acest lucru fiind posibil numai îndeplinind anumite condiţii stabilite de Ministerul Justiţiei. Fiecare traducător autorizat se specializează într-un anumit domeniu, utilizează cu precădere o anumită pereche de limbi, prin urmare serviciile pe care vi le oferim sunt complexe şi complete.

Este este nevoie de experienţă şi profesionalism pentru a realiza traduceri autorizate franceză română şi traduceri autorizate română franceză, de aceea credem că biroul nostru de traduceri îndeplineşte condiţiile unui excelent colaborator al dvs. Serviciile noastre sunt disponibile atât în România, cât şi în străinătate. Pentru a beneficia de o traducere autorizată în/din franceză nu trebuie decât sa ne trimiteţi un e-mail cu documentul dvs. urmând ca, în cel mai scurt timp posibil, să primiţi din partea noastră oferta solicitată de preţ şi timp.

Echipa S.C. OMNIA LINGUA S.R.L. formată din traducători autorizaţi şi specializaţi vă stă la dispozitie cu următoarele servicii de traducere în domeniile medical, tehnic, economic, precum şi în alte domenii importante:

- traducere franceză română şi traducere română franceză;

- traducere franceză engleză şi traducere engleză franceză;

- traducere franceză germană şi traducere germană franceză şi alte limbi.

traducere franceza romana

Câteva detalii despre limba franceză

Limba franceză este vorbită de aproximativ 220 de milioane de oameni. Este limba oficială în 29 de ţări printre care Franţa, Luxemburg, Canada, Elveţia şi Belgia. Franceza este una dintre cele şase limbi oficiale ale Uniunii Europene. O parte din naţiunile care utilizează această limbă s-au regrupat în Organizaţia Internaţională a Francofoniei, care reuneşte state şi guverne de pe cinci continente.

Franţa şi România au avut întotdeauna legături strânse. Constituţiile României din 1866 şi 1923 au avut la bază Constituţia franceză. Însuşi termenul de constitution, care provine din limba franceză cu rădăcinile în latinescul constititio, înseamnă lege. Poate că cele mai solicitate traduceri autorizate din franceză au fost cele în domeniul juridic, în celelalte domenii limba engleză, denumită şi limba globală a epocii moderne, ajungând să ia locul limbii franceze ca lingua franca şi astfel să se diminueze şi numărul traducerilor în franceză. Deşi limba franceză a contribut cu succes în domeniul dreptului internaţional şi comunitar şi a ajutat la comunicarea între naţiuni, nu a reuşit să devansese popularitatea limbii engleze, motiv pentru care limba engleză rămâne în continuare limbă oficială şi de lucru a Uniunii Europene. Încă de la început, acest birou de traduceri a efectuat traduceri autorizate în toate combinaţiile de limbi care includ limba franceză, dar în special traduceri din franceză în română, în toate domeniile indicate mai sus.