Traduceri autorizate engleza

adresa birou traduceri bucurestioffice@traduceri-autorizate.com

contact birou traduceri sector 30724 478 783
Birou UNIRII Bucureşti

ESTIMATOR DE PREŢ TRADUCERE
Selectaţi limba

RON preţ/pagină

Calitate
Confidenţialitate
Preţuri juste
Curierat GRATUIT
Livrare la timp
Toate domeniile


 

Birou Traduceri Bucuresti - Livrare Gratuita Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Program L-V 9:30 - 17:30

Traduceri autorizate engleză

traducator autorizat engleza

Traducător autorizat engleză

O traducere autorizată din engleză în română necesită îndeplinirea unor aspecte extrem de importante: în primul rând traducerea trebuie să fie conformă cu originalul, să nu prezinte omisiuni sau adăugiri nejustificate, să fie efectuată de un traducător autorizat pentru limba engleză şi în al doilea rând să fie verificată de un al doilea traducător autorizat, pentru a elimina eventualele greşeli semantice sau ortografice. De asemenea, actele care vor fi ulterior legalizate de un birou notarial vor fi redactate şi pregătite în mod corespunzător, respectând toate normele impuse de legislaţia în vigoare.

Volumul de traduceri autorizate din limba engleză a crescut considerabil în ultimii ani, apărând astfel necesitatea specializării în anumite domenii de traducere precum domeniul tehnic, juridic sau medical. Un TRADUCĂTOR AUTORIZAT pentru limba engleză, având posibilitatea specializării într-un anumit domeniu şi într-o singură pereche de limbi şi efectuând exclusiv o traducere din română în engleză sau retroversiune, ajunge la un nivel de acurateţe ridicat. Prin urmare, acesta asigură un transfer corespunzător al mesajului din limba sursă şi livrează o traducere autorizată curată.

traducator autorizat engleza

Traduceri autorizate engleză

Biroul de traduceri Omnia Lingua din Bucureşti efectuează traduceri autorizate engleză în combinaţie cu toate celelalte limbi străine: franceză, germană, spaniolă, italiană, etc. Pentru a beneficia de traduceri autorizate nu trebuie decât să ne ataşaţi pe e-mail documentul scanat şi veţi primi un răspuns cu o cotaţie de preţ şi timp în cel mai scurt timp posibil. Ulterior vom avea nevoie de confirmarea dvs. scrisă şi la termenul menţionat în cotaţie vă vom transmite traducerile comandate. Dacă documentul dvs. este un document PDF, pentru a afla numărul total de caractere cu spaţii/1800ccs şi implicit numărul total de pagini, îl puteţi transforma gratuit accesând următorul link: https://online2pdf.com/. Pentru o transformare potrivită şi o estimare exactă de preţ, ne puteţi ataşa pe e-mail fişierul. Estimarea este gratuită şi nu implică nicio obligaţie contractuală.

Biroul nostru de traduceri a încheiat un parteneriat de colaborare profesională cu numeroşi traducători. Aceştia utilizează în mod adecvat tehnicile de traducere şi mediere scrisă îndeplinindu-şi cu succes îndatoririle de traducători profesionişti. Înscrisurile pentru care se solicită traduceri autorizate pot fi prezentate în copie sau în original, în format fizic sau electronic.

NU PERCEPEM COMISIOANE pentru serviciile adiţionale, inclusiv: colaţionare, printare, ştampilare, aranjare în pagină (servicii DTP de bază) sau curierat rapid (în acest caz comanda minimă fiind de 2 pagini).

ETAPELE achiziţionării de servicii de traducere în/din limba engleză:

- TRIMITEŢI un e-mail cu documentul care trebuie tradus

- Revenim imediat cu cotaţia de preţ

- CONFIRMAŢI

- PRIMIŢI traducerea la sediul dvs.(plata se efectuează fie prin transfer bancar/ordin de plată, fie numerar/ramburs la livrare).

traducator autorizat engleza

Câteva detalii despre limba engleză

Limba engleză este "limba globală" a epocii moderne cu cea mai largă distribuţie geografică. În anul 1476, William Caxton a adus tiparul în Anglia, iar până în anul 1640 erau 20.000 de scrieri tipărite în limba engleză. Peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limbă maternă, fiind probabil cea de-a treia limbă ca număr de vorbitori nativi după chineza mandarină şi spaniolă. 95% din articolele de ştiinţă sunt redactate în limba engleză, prin urmare şi numărul de traduceri din engleză în română a crescut. De asemenea, a devenit limbă secundară pentru foarte mulţi utilizatori, fiind necesară pentru angajarea în diferite domenii sau profesii.

Aproape 60% din vocabularul limbii engleze provine din limbi latine şi neo-latine, în special din limba franceză (29%). 25% din cuvinte sunt moştenite din limbile germanice, 5% provin din limba greacă şi 4% din limbile italiană, spaniolă şi portugheză. Limba engleză este, în general, limba cea mai utilizată în redactarea documentelor în Uniunea Europeană. Este şi limba oficială în 67 de ţări şi una din cele 6 limbi oficiale ale Naţiunilor Unite. Fiind limba cea mai utilizată în redactarea documentelor internaţionale a devenit şi cea mai solicitată în efectuarea serviciilor de traduceri autorizate. Totodată, limba engleză este considerată o limbă bogată din punct de vedere lexical, numărând peste 1.000.000 de cuvinte.